Eating News , Εστιατόρια

TAITTINGER, η επίσημη σαμπάνια του FIFA World Cup 2014

Η σαμπάνια που θα συνοδεύσει τους πανηγυρισμούς του Μουντιάλ, σε συλλεκτική φιάλη!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2014

Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της FIFA, επέλεξε τη σαμπάνια TAITTINGER ως την επίσημη σαμπάνια του FIFA World Cup 2014, το οποίο διεξάγεται φέτος στη μαγευτική Βραζιλία. Η μαγεία του ποδοσφαίρου και η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης, σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα στη γεύση και την κλάση της σαμπάνιας TAITTINGER αποτελούν το αντιπροσωπευτικό τρίπτυχο για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο φετινό Mundial.

Ο γαλλικός Οίκος σαμπάνιας της TAITTINGER, εν όψει του FIFA World Cup 2014, παρουσίασε τη συλλεκτική φιάλη της Brut Reserve, της χαρακτηριστικότερης σαμπάνιας του Οίκου TAITTINGER, η οποία συνοδεύει τους πανηγυρισμούς του φετινού Μουντιάλ ανά τον κόσμο. Η συλλεκτική φιάλη της  TAITTINGER, είναι αντικειμενικά μοναδική, καθώς είναι η πρώτη σαμπάνια, για την ετικέτα της οποίας χρησιμοποιήθηκε εκτύπωση με τεχνολογία 3D, δημιουργώντας μια θεαματική οπτική παραίσθηση, όπου μπάλες ποδοσφαίρου αναδύονται ως φυσαλίδες μέσα από την ίδια την ετικέτα. Η συλλεκτική φιάλη της TAITTINGER, κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό και αποτελεί ίσως ένα από τα ποιοτικότερα και σίγουρα πιο φινετσάτα αναμνηστικά που μπορούν να αποκτήσουν οι λάτρεις της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής.

Η σαμπάνια TAITTINGER Brut Reserve, συνδυάζει τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιών Chardonnay (40%), Pinot Noir και Pinot Meunier (60%), από 40 διαλεκτούς αμπελώνες της γαλλικής εξοχής. Η TAITTINGER Brut Reserve ξεχωρίζει για τη χαρακτηριστική της γεύση, το χρυσοκίτρινό της χρώμα, τις ζωηρές της φυσαλίδες, καθώς επίσης και για το διακριτικό άρωμα που αποπνέει, συνδυάζοντας ιδανικά τη μυρωδιά του ροδάκινου με αυτήν των λευκών ανθέων και της βανίλιας. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Η Brut Reserve παλαιώνει  για 3 έως 4 χρόνια στα κελάρια του Οίκου TAITTINGER, εκμεταλλευόμενη αυτή την περίοδο για να ωριμάσει. Ο Οίκος TAITTINGER, θεώρει τιμή του να παράγει ανελλιπώς κάθε έτος, σαμπάνια Brut, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ποιότητα και την εκλεπτυσμένη γεύση.

Η TAITTINGER Brut Reserve Collector 2014 FIFA World Cup είναι η σαμπάνια που συνοδεύει τους ξέφρενους πανηγυρισμούς όλων των φίλων της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής. Οι μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές, απαιτούν μοναδική παρέα … Πανηγυρίστε με στυλ παρέα με την TAITTINGER!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close