Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2025
Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και η αναζήτηση ενός απολαυστικού τρόπου για δροσιά συνεχίζεται! Τα Kawacom’s παρουσιάζουν την ιδανική επιλογή, με τη νέα Iced Refresher Collection, τα πιο δροσερά και αναζωογονητικά ροφήματα που έρχονται για να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη, προσφέροντας ταυτόχρονα μια νόστιμη και θρεπτική εναλλακτική για όλη μέρα.
Με τρεις υπέροχες φρουτώδεις γεύσεις, τα Kawacom’s φρόντισαν και φέτος το καλοκαίρι μας να γίνει ακόμη πιο απολαυστικό! Raspberry Refresher, Blue Strawberry Refresher (με μπλε σπιρουλίνα) και Blueberry Lemon Refresher, άρχισαν ήδη να πρωταγωνιστούν στα καταστήματα Kawacom’s παγκύπρια.
Τις καλοκαιρινές μέρες όπου η θερμοκρασία είναι ψηλή, είναι σημαντικό να ενυδατωνόμαστε τακτικά. Τα refreshers όχι μόνο ενυδατώνουν αλλά παράλληλα αποτελούν πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, φτιαγμένα από 100% φυσικά φρούτα και χωρίς τεχνητές γεύσεις.
Ας αφήσουμε λοιπόν τη ξεχωριστή γεύση των refreshers να μας παρασύρει, απολαμβάνοντας τη νέα εμπειρία «Refreshment Redefined» από τα Kawacom’s.
Ότι χρειάζεστε για ένα απόλυτα δροσιστικό και θρεπτικό boost ενέργειας βρίσκεται στα καταστήματα Kawacom’s παγκύπρια.
Σχετικά
Το εστιατόριο στο 10o όροφο, με τη συγκλονιστική θέα, κατεβάζει ρολά
Και ρίχνει αυλαία με ένα closing party που θα γράψει ιστορία στη Λεμεσό
Η κυπριακή ταβέρνα στο χωριό που ετοιμάζει ένα δυνατό steak night
Η έξοδος που αξίζει να κανονίσεις με την παρέα σου
Ένα νέο καλοκαιρινό μενού κλείνει μέσα του τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου
Το “Παντοπωλείο – Καλή Όρεξη” υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προσθήκες στο Μενού
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.