Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένας νέος χώρος γεμάτος γλύκα έφθασε στη Λευκωσία!

Καφές, γλυκά και έργα προς πώληση, στο νέο cozy χώρο της Θεμιστοκλή Δέρβη!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014

Την εμφάνισή τους έκαναν πριν από 2-3 μέρες στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της πολυσύχναστης οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, τα "The Boys". Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα "Τhe Βoys", θα σου πω απλά πως πρόκειται για τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο, οι οποίοι θέλησαν καλοκαιριάτικα να ανανεώσουν τη Λευκωσία και να γλυκάνουν τους ουρανίσκους μας!

Το νέο μαγαζί είναι υπέροχα στημένο. Το έχουν επιμεληθεί άλλωστε οι ιδιοκτήτες μαζί με την interior design Ταμάρα Σαάτι. Στη βιτρίνα τους, αρχικά, θα θαυμάσεις κάποια από τα illustrations του Κωνσταντίνου Κουγιάλη, πριν εισέλθεις στο μικρό, μα τόσο χαριτωμένο χώρο τους, όπου θα απολαύσεις γεύσεις σπιτικές, καθαρές και πολύ νόστιμες! Από τη σπιτική τάρτα λεμόνι, μέχρι το κλασικό cheesecake, το quiche lorraine και τη σπανακόπιτα, όλα σερβιρισμένα σε σερβίτσια βγαλμένα από το χρονοντούλαπο της γιαγιάς και όμορφα βαλμένα στο κουκλίστικο μπουφέ! Σαν να βρίσκεσαι στο ζαχαρόσπιτο του Χάνσελ και της Γκρέτελ ένα πράμα!

Στους τοίχους του μαγαζιού φιλοξενούνται έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, τα οποία διατίθενται μάλιστα προς πώληση. Πίνακες και φωτογραφίες των Χάρη Κυπριανού, Νικόλα Χασαπόπουλου και Στέλιου Ερμογενίδη μαγνιτίζουν τα βλέμματα, ενώ εδώ θα βρεις και προσεγμένα κομμάτια, επίσης προς πώληση, απ’ το concept shop "Draw Collective".

 

Μάθαμε, τέλος, ότι στόχος των ιδιοκτητών είναι με τον καιρό να φιλοξενηθούν στο μενού, πέραν των βασικών sandwiches και ορισμένα "signature sandwiches", τα οποία θα είναι φτιαγμένα από… οποιονδήποτε ξέρει να τα φτιάχνει καλά. Γι’ αυτό όσοι πιστοί, έμπειροι και ικανοί, επαγγελματίες και μη… προσέλθετε! Η κουζίνα τους είναι ανοικτή και σας περιμένει! Και εσάς αλλά και εμάς για να τα απολαύσουμε!

 

The Boys (96304425) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία, 07.00-18.00.

www.facebook.com/theboyscyprus

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close