Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Την εμφάνισή τους έκαναν πριν από 2-3 μέρες στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της πολυσύχναστης οδού Θεμιστοκλή Δέρβη, τα "The Boys". Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα "Τhe Βoys", θα σου πω απλά πως πρόκειται για τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο, οι οποίοι θέλησαν καλοκαιριάτικα να ανανεώσουν τη Λευκωσία και να γλυκάνουν τους ουρανίσκους μας!
Το νέο μαγαζί είναι υπέροχα στημένο. Το έχουν επιμεληθεί άλλωστε οι ιδιοκτήτες μαζί με την interior design Ταμάρα Σαάτι. Στη βιτρίνα τους, αρχικά, θα θαυμάσεις κάποια από τα illustrations του Κωνσταντίνου Κουγιάλη, πριν εισέλθεις στο μικρό, μα τόσο χαριτωμένο χώρο τους, όπου θα απολαύσεις γεύσεις σπιτικές, καθαρές και πολύ νόστιμες! Από τη σπιτική τάρτα λεμόνι, μέχρι το κλασικό cheesecake, το quiche lorraine και τη σπανακόπιτα, όλα σερβιρισμένα σε σερβίτσια βγαλμένα από το χρονοντούλαπο της γιαγιάς και όμορφα βαλμένα στο κουκλίστικο μπουφέ! Σαν να βρίσκεσαι στο ζαχαρόσπιτο του Χάνσελ και της Γκρέτελ ένα πράμα!
Στους τοίχους του μαγαζιού φιλοξενούνται έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, τα οποία διατίθενται μάλιστα προς πώληση. Πίνακες και φωτογραφίες των Χάρη Κυπριανού, Νικόλα Χασαπόπουλου και Στέλιου Ερμογενίδη μαγνιτίζουν τα βλέμματα, ενώ εδώ θα βρεις και προσεγμένα κομμάτια, επίσης προς πώληση, απ’ το concept shop "Draw Collective".
Μάθαμε, τέλος, ότι στόχος των ιδιοκτητών είναι με τον καιρό να φιλοξενηθούν στο μενού, πέραν των βασικών sandwiches και ορισμένα "signature sandwiches", τα οποία θα είναι φτιαγμένα από… οποιονδήποτε ξέρει να τα φτιάχνει καλά. Γι’ αυτό όσοι πιστοί, έμπειροι και ικανοί, επαγγελματίες και μη… προσέλθετε! Η κουζίνα τους είναι ανοικτή και σας περιμένει! Και εσάς αλλά και εμάς για να τα απολαύσουμε!
The Boys (96304425) Θεμιστοκλή Δέρβη 5, Λευκωσία, 07.00-18.00.
www.facebook.com/theboyscyprus
Σχετικά

Θαλασσινές γεύσεις με άρωμα καλοκαιριού σε 8 φημισμένα εστιατόρια Αγίας Νάπας-Πρωταρά
Εκλεκτές επιλογές για τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού σε Αγία Νάπα, Πρωταρά & ευρύτερη περιοχή

Η νέα άφιξη σερβίρει εκλεκτό καφέ, πλούσιο brunch και χειροποίητα γλυκά
Ένα εντυπωσιακά ανακαινισμένο διατηρητέο κτήριο γεμάτο τέχνη

Σε ένα ταβερνάκι στη Λευκωσία θα φας όσο οφτό αντέχεις...
All You Can Eat οφτό, πατάτες, πλιγούρι και σαλάτα, σαν να σε φιλεύει η γιαγιά στο χωριό

10+1 υπέροχες στάσεις για διεθνείς γεύσεις στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά
Ανακάλυψε τα καλύτερα εστιατόρια με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο – από all-time classics μέχρι rooftops με θέα

Ανακάλυψε τα 7 καλύτερα στέκια για φαγητό στο εξωτικό Λατσί
Μάθε αξέχαστες γευστικές στάσεις στο πιο αυθεντικό παραθαλάσσιο χωριό της Πάφου

Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο εστιατόριο που θα ανοίξει στη θέση του Skinny Fox
Η πιο πολυσυζητημένη τοποθεσία της Λευκωσίας αποκτά ξανά ζωή... με ζύμη και ξυλόφουρνο

IGCAT: Αυτή είναι η Παγκόσμια Περιοχή Γαστρονομίας 2026
Αναγνωρίστηκε για την εξαιρετική δέσμευση της να τιμήσει τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της

SUMMER by Bistrot 55: Παραθαλάσσια γαστρονομική απόδραση
Το SUMMER by Bistrot 55 φόρεσε τα καλοκαιρινά του και σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι


Καλοκαίρι στο χωριό με μπούκωμα και μουσικές βραδιές πλάι στον Ποταμό
Δες αναλυτικά το καλοκαιρινό ωράριο του βραβευμένου εστιατορίου

Το κοντοσούβλι κατεβαίνει Κύπρο – και έρχεται με ονοματεπώνυμο από Λάρισα!
Ένα λατρεμένο σουβλατζίδικο της Λάρισας, ανοίγει το πρώτο του μαγαζί στην Κύπρο και φέρνει μαζί του τον καπνό, το μεράκι και την αυθεντική τέχνη του ψησίματος

5+1 γοητευτικά στέκια-εμπειρία για να επισκεφτείς το καλοκαίρι στην Κύπρο
Εκεί που η γεύση, η νοστιμιά και η μαστοριά δεν βρίσκονται μόνο στο πιάτο