Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα "Περβόλι" για ψαγμένους ουρανίσκους

Το "Περβόλι" είναι ο δροσερός κήπος γεύσεων του ΤSΑΝοtel, που άνοιξε και μας περιμένει!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2014

Κρυμμένο σε ένα λεμονόκηπο, το νέο ταβερνάκι-εστιατόριο που λειτούργησε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Τσάνος μόλις πριν από λίγες μέρες, σε περιμένει για να σε σερβίρει αξεπέραστα παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα!

 

Στην όμορφη αυλή λοιπόν του ξενοδοχείου, που μοσχομυρίζει λεμονιές, τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της κυπριακής κουζίνας μπλέκονται αρμονικά μεταξύ τους, με τον πιο όμορφο τρόπο! Μακριά από τη βαβούρα της περιοχής (αφού βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής Γερμασόγειας), σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα γευτείς επιλεγμένες συνταγές παραδοσιακής κουζίνας, με έμφαση σε ένα καθόλα κυπριακό έδεσμα, τη σούβλα, η οποία προσφέρεται σε 3 είδη: κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο!  

 

Κάθισε σ’ ένα από τα τραπεζάκια του, τα οποία είναι τοποθετημένα σε απόσταση το ένα από το άλλο (ένα στοιχείο απόλυτα θετικό μια και η κάθε παρέα θα μπορεί να απολαμβάνει το φαγητό της συζητώντας άνετα, χωρίς να ενοχλεί) και επίλεξε από σαλάτα (η οποία σημείωσε ότι δεν θα έρθει στο τραπέζι σου κομμένη, αλλά θα την κόψεις εσύ, μια και θα σου φέρουν σε πιατέλα φρέσκα λαχανικά, προερχόμενα από το δικό τους περιβόλι), μέχρι ορεκτικά (ταχίνι, ελιές και γιαούρτι), πλιγούρι, αρνίσιο συκωτάκι, πατατούλες και κρετικά! Και για το τέλος, ένας δίσκος με παραδοσιακά γλυκά θα προσγειωθεί για να γλυκάνει την παρέα. Η μουσική ολοκληρώνει το σκηνικό και σε ταξιδεύει…

 

Γεωργίου Α΄ 85, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Πληρ. 25342555 & Facebook Page.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close