Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για ποτό στη Λεμεσό;

Τα πίνουμε στα καλύτερα στέκια της συμπρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2014

Αυλαία Cafe/Bar
Ένα άκρως ενδιαφέρον στέκι στην πλατεία Σαριπόλου. Ένα all day café/bar όπου θα απολαύσεις μοναδικούς καφέδες, εύγευστα σνακ ή ποτό και εξαίσια πρωτότυπα κοκτέιλ το βράδυ.
(25342873) Σαριπόλου 57.

 

Basement
Έχει φανατικό κοινό, αφού εκτός από nightclub είναι και meeting point. Συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες το επιλέγουν φανατικά και όχι άδικα. Εδώ θα απολαύσεις διασκέδαση, δυνατά ντεσιμπέλ και ευφάνταστα events (Get Wet foam party, κάθε Πέμπτη).
(99073647) Γεωργίου Α΄ 93, Ποταμός Γερμασόγειας.

 

Blue Apple Bar Restaurant
Διασκέδαση, μουσική, διάθεση, ποτά, πολλά ξενύχτια και ό,τι καλύτερο για ένα καλοκαίρι που επιφυλάσσει πολλά. Διαθέτει επίσης καλό φαγητό. Από ζυμαρικά και κρέας, μέχρι ψάρι και εντυπωσιακά platters.
(25340029) Σαριπόλου 72.

 

Breeze Summer
Δεσπόζει εδώ και χρόνια στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού. Παρόλο που το Breeze αποτελεί ολόχρονα την εγγυημένη επιλογή, το καλοκαίρι είναι η εποχή του. Δίπλα στο κύμα, με δυνατή μουσική, πολύ καλά events και διάσημους καλεσμένους, σίγουρα θα περάσεις τέλεια.
(70005868) Ποταμός Γερμασόγειας.

 

Cambana Booze & Cuisine
Στο «Cambana» κάθε Πέμπτη υπάρχει έντεχνο live πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο συνεχίζει να "παίζει" deep house, ενώ τις Κυριακές, η διασκέδαση είναι αμιγώς ελληνική. Εν τω μεταξύ, ζήτησε από τους σερβιτόρους να σου αποκαλύψουν τα νέα cocktails… ξέρουν αυτοί!
(25100011, 99119002) Σαριπόλου 59.

 

Crystal Marina Lounge
Ακόμη ένα venue του Breeze Group, αυτή τη φορά στη Μαρίνα της  Λεμεσού. Αποτελεί ιδανική επιλογή για lunch, καθώς λειτουργεί από τις 11.00, ενώ από τις 17.00-20.00 μπορείς να απολαύσεις το απεριτίφ σου και να δοκιμάσεις το πλούσιο μπουφέ που προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες. Την ίδια ώρα ο DJ ενισχύει την ατμόσφαιρα με επιλεγμένα κομμάτια. Από τις 20.00 και έπειτα το Crystal Marina δίνει τη δυνατότητα για dining, ενώ λειτουργεί και το bar. Από τις 23.00 μέχρι αργά οι ρυθμοί ανεβαίνουν προσφέροντας μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.
(70005868) Μαρίνα Λεμεσού.

 

Dizzy Bizzy
Το Dizzy Bizzy συνεχίζει και το καλοκαίρι με live κάθε Τετάρτη. Καλεσμένος θα είναι ο Γιώργος Γιαννιάς. Κάθε Παρασκευή κάνει latin βραδιές ενώ τα Σάββατά του μπορεί να μας επιφυλάξουν εκπλήξεις, γι’ αυτό έσο έτοιμος!
(99012479, 25828300) Προμαχών Ελευθερίας 47.

 

Dolce Club
Πολλοί καλεσμένοι, ανεβασμένη διασκέδαση, δυνατά ντεσιμπέλ. Το  «Dolce» είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες στη νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού. Τα ονόματα που φέρνει είναι έτσι κι αλλιώς εκλεκτά, ενώ η ατμόσφαιρα στο μαγαζί κάνει το performance τους ακόμη πιο ανεβαστικό.
(25314900) Λεωφ. Αμαθούντος 138, Άγιος Τύχωνας.

 

Elixir Cocktail Bar
Το Elixir, το μαγαζί που μας κέρδισε με τα ευφάνταστα, εύγευστα και πολύ δημιουργικά cocktails, του ανανέωσε το μενού του με 25 καινούργια ποτά! Τα trends που επιβάλλουν επιστροφή στα old classics αλλά και στα low calories έχει ληφθεί υπόψη και θα βρεις πολλές τέτοιες επιλογές. Διοργανώνει επίσης θεματικές βραδιές.
(25345678) Κιτίου Κυπριανού 41.

 

Guaba
Το club που βρίσκεται στη θέση 13 της παγκόσμιας κατάταξης του περιοδικού «DJ Mag» (2 θέσεις πιο ψηλά από πέρσι, οπότε ήταν στη 15η θέση), το «Guaba», έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που δεν σου επιτρέπει να χάσεις ούτε μέρα!
(96682856) Λεωφ. Αμαθούντος 7.

 

Industry Bar
Είναι από τα μεγαλύτερα μαγαζιά σε χωρητικότητα. Στο «Industry» ο DJ πιάνει δουλειά από νωρίς (από τις 21.30 για να είμαστε ακριβείς) και φροντίζει μέχρι και το κλείσιμο να μας διασκεδάζει με ρυθμούς house, r’n’b και commercial. Όσο για το cocktail menu του, αυτό έχει εμπλουτιστεί με υπέροχα και πολύ δροσιστικά ποτά. Αν πεινάσεις, ζήτησε platters, από φρούτα μέχρι αλλαντικά και τυριά. Σερβίρει όμως και πίτσα, burgers και burritos.
(25340666) Σαριπόλου 63.

 

(in)Τheory
Το βραβευμένο στα πρόσφατα Check In Eating Awards Cafe/Βar-Restaurant, αποτελεί έναν από τους σοβαρούς «παίχτες» της Σαριπόλου. Τα cocktails του είναι εμπνευσμένα και το φαγητό του πάντα εκλεκτό.
(95100250) Σαριπόλου 53.

 

Kanella Grill & Bar
Μας έχει συνηθίσει σε δυνατά ονόματα και μεγάλα parties. Όσο για το menu των φαγητών και ποτών, ανανεώνεται τακτικά. Ζήτησε λοιπόν τα καινούργια πιάτα και δοκίμασε τα καλοκαιρινά και πολύ δροσιστικά cocktails του καταστήματος.
(99430460) Σαριπόλου 67.

 

Kingston Town
Κάθε μέρα το "Kingston Town" σου δίνει λόγο για να το επισκεφτείς και να διασκεδάσεις. Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο ροκάρουμε, τις Τρίτες ακούμε metal, ενώ τις Τετάρτες σειρά έχει η Reggae. Κάθε Πέμπτη η salsa έχει την τιμητική της και τις Κυριακές οι Λωποδύτες είναι αυτοί που αναλαμβάνουν δράση.
(25372777) Θέμιδος 7.

 

Library
Έχει class, έχει πολύ καλό κόσμο, έχει εξαιρετικά cocktails και κάθε φορά ετοιμάζει βραδιές απολαυστικές και αξιομνημόνευτες. Με ιδιαίτερη έμφαση στα premiums gin, τα οποία θα απολαμβάνεις σε ιδιαίτερα ποτήρια, με διαφορετική διακόσμηση για κάθε μάρκα.
(99412244) Θέμιδος 1, παλιά Λεμεσός.

 

Libre Café Bar
Δεν θα μπορούσαν να μην ενισχύσουν τη διασκέδαση που ήδη προσφέρουν και αυτό το καλοκαίρι.
(25365555) Σαριπόλου 70.

 

Meli bar
Είναι minimal και deli oriented. Παίζει ωραίες μουσικές, μαζεύει όμορφο κόσμο και δεν θα το δεις ποτέ άδειο.
(25343508) Σαριπόλου 75.

 

Minibar
Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη διασκέδαση. Το «minibar» μάς εκπλήσσει κάθε φορά ευχάριστα. Ανανέωσε και ενίσχυσε τα πιάτα του, ενώ και το cocktail menu του μεγάλωσε με την προσθήκη cocktails που βασίζονται στο ρούμι αλλά και τα φρέσκα φρούτα.
(99129540) Σαριπόλου 55.

 

Νότες Studio
Για το καλοκαίρι ο Κώστας Μπατάλιας ενισχύει το λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια που θα σε βγάλουν στην πίτσα. Ενώ η Μαρία Κορέλλι βάζει κάθε βράδυ φωτιά στην πίστα με το πρόγραμμά της. Δεν θα πω κουβέντα για το Σώτο. Αυτοί που ξέρουν προσκυνούν!
(25344344) Ελευθερίας 5.

 

Πρυτανείο
Στη γωνία Κανάρη και Σαριπόλου, στο "Πρυτανείο" το πρόγραμμα είναι "δυνατό" και διασκεδαστικό. Κάθε Τετάρτη η Μαρία Θεοδότου και ο Χρήστος Πατούλας σε ταξιδεύουν στα καλύτερα νερά της ελληνικής μουσικής. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας πιάτα από τη διεθνή κουζίνα του.
(25350050) Κανάρη & Σαριπόλου 77.

 

Ρωγμές
Οι ωραίες φωνές, το διασκεδαστικό πρόγραμμα, η εγγυημένη διασκέδαση και το "λουλουδικό" κάνουν τις Ρωγμές must προορισμό. Ο Δημήτρης Χριστοδουλίδης και ο Αντρέας Παπαδόπουλος, υποδέχονται ξανά την κυρία της παρέας Όλγα Βενετσιάνου.
(25341010) Αγίου Ανδρέου 197.

 

Ravens
Στο κέντρο της Λεμεσού θα βρεις ένα χώρο στον οποίο θα διασκεδάσεις με live συγκροτήματα σε σταθερή βάση. Στις 27/7, η Έλενα Ευσταθίου παρουσιάζει το stand up comedy show "Χαλάλι μας το Χάλι μας".
(99588055) Σαριπόλου & Σωκράτους 4, παλιά Λεμεσός.

 

Route 66
Το "Route 66" επενδύει στη rock, στα blues και στα καλά ποτά.
(99331250) Ιφιγενείας 4.

 

Rumours
Μπήκε πολύ δυναμικά στη νύχτα της Λεμεσού. Με νέο, ανανεωμένο πρόσωπο, πολύ ωραία διασκόσμηση, δυνατή μουσική και τα ποτά να ρέουν άφθονα, μην απορήσεις γιατί δεν το έχεις ήδη επισκεφτεί.
(99457541) Γεωργίου Α΄, Ποταμός Γερμασόγειας.

 

Σουσάμι
Το "Σουσάμι" αποτελεί εγγύηση στη διασκέδαση. Η μισή Λευκωσία μετακομίζει στη Λεμεσό μόνο και μόνο για να απολαύσει το "Σουσάμι" της και να εκπληρώσει τις ευχές για διασκέδαση. Δεν το λες τυχαίο!
(99494579) Κιτίου Κυπριανού 8.

 

Στο Πέραμα
Τα παράθυρα ανοίγουν, τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω και η διάθεση είναι στα καλύτερά της. Από νωρίς το απόγευμα (στις 16.00) δοκιμάζουμε τα καινούργια ελαφριά πιάτα του chef και απολαμβάνουμε δροσιστικά cocktails. Όσο για τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, η μπάντα αναλαμβάνει δράση από τις 22.30 με πρόγραμμα καλοκαιρινό, ανάλαφρο και πάντα διασκεδαστικό. Νέες προσθήκες, νέες ιδέες, νέα πρόσωπα.
(25373763) Ζικ Ζακ 14, παλιά Λεμεσός.

 

Salut Bar & Grill
Από τον Ιούλιο και μέχρι τον Οκτώβριο, το Lock Room (lockroom.gr) θα έχει παρουσία κάθε Τετάρτη στο "Salut". Ένας καλλιτέχνης, Κύπριος, Ελλαδίτης αλλά και ονόματα από το διεθνή χώρο θα παρουσιάζουν το set τους για μιάμιση ώρα. Το set θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming. Δεν θέλεις να το χάσεις.
(97692091) Σαριπόλου 71-73.

 

Sepia Lounge Bar & Restaurant
Το "Sepia" συνεχίζει ακάθεκτο και το καλοκαίρι. Έκανε μάλιστα και κάποιες αλλαγές στο menu του, για να δροσίσει τους πελάτες του, ενώ ανανέωση υπάρχει και στο μουσικό του πρόγραμμα. Κάθε Κυριακή η Όλγα Βενετσιάνου μάς διασκεδάζει με πλούσιο πρόγραμμα, ενώ τις Πέμπτες η μουσική είναι και live και Jazz.
(25379800) Σαριπόλου 66.

 

Socialista Bar
Εδώ γίνεται τρελός πανικός και πολύς χαμός για δυνατούς παίχτες. Κάθε Κυριακή από τις 19.00 αρχίζει το «Γκρικ Μαδιάμ Λάιβ», όπου εκτός από καλοκαιρινή διάθεση και έντονη διασκέδαση, θα απολαύσεις και ουζομεζέδες. Όσο για τα κρασιά, το ενημερωμένο wine list του μαγαζιού έχει επιμεληθεί ο γνωστός sommelier Γιώργος Λουκάκης, ο οποίος ενίσχυσε την κάβα με ετικέτες από Κύπρο (φυσικά), Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία κ.ά.
(25109119) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 3, Πλατεία Σαριπόλου.

 

Soho Wine & Beer Lounge Bar
Αυθεντικό wine bar με ευρύτατη γκάμα κρασιών από ντόπιους, ελληνικούς αλλά και ξένους αμπελώνες. Οι ετικέτες που προσφέρει είναι εντυπωσιακές. Εξίσου πλούσια όμως είναι και η γκάμα με τις μπίρες, ενώ τα cocktails του αποτελούν ακόμη ένα ατού του Soho. Τα πιάτα είναι εντυ πωσιακά, νόστιμα και χορταστικά. Το menu ανανεώθηκε και οι Τετάρτες μας πλέον είναι αφιερωμένες στα tapas!
(70003537) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 35-37 (έναντι πρώην βιβλιοπωλείου Ιωαννίδη, δρόμος Δημαρχείου).

 

Tepee
Μεγάλος χώρος, άνετος, με χαρακτήρα και ροκιά κάμποση όχι μόνο στα ακούσματα αλλά πάνω από όλα στη διάθεση.
(25328222) Αμπελακίων 5, Ποταμός Γερμασόγειας.

 

Ψέμα Bistro Bar
Σαν ψέμα κάθε Δευτέρα ο Σόλωνας Ιωάννου θα παρουσιάζει το έντεχνο πρόγραμμά του στο "Ψέμα", ενώ κάθε Παρασκευή ο Χρήστος Αλεξάνδρου αφιερώνει το πρόγραμμά του σε ένα συνθέτη, τραγουδιστή ή μουσική περίοδο για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι ένα πράγμα. Τα Σαββατόβραδα η διασκέδαση εναπόκειται στα χέρια του DJ, οπότε ξέρεις πως θα περάσεις καλά.
(25341341) Κανάρη 6.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close