Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Celsius Snack Bar, το νέο καφέ του Μουτουλλά

Το ολοκαίνουργιο καφέ του Μουτουλλά, σε περιμένει για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία... σε χαμηλές θερμοκρασίες

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2014

Στην επόμενή σου εξόρμηση στα χωριά που βρίσκονται στην πανέμορφη κοιλάδα της Μαραθάσας, όπως ο Καλοπαναγιώτης, ο Κύκκος, το Τρόοδος και ο Μουτουλλάς κάνε μια στάση στο τελευταίο χωριό, ναι το Μουτουλλά, για να απολαύσεις σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα στο ολοκαίνουργιο καφέ του χωριού, που βρίσκεται πραγματικά στο ψυγείο.

 

Γι' αυτό βέβαια δεν ευθύνεται (μόνο) το υψόμετρο της περιοχής, αλλά και το ότι κυριολεκτικά το καφέ δημιουργήθηκε μέσα σε ένα ψυγείο! Εντυπωσιακό;

 

Οι δημιουργοί του, τρεις απόδημοι του χωριού, στην προσπάθειά τους να βρουν τον ιδανικό χώρο για να υπολοιήσουν το όραμά τους για τη λειτουργία μιας καφετέριας στο χωριό τους, δεν έβαλαν τα σχέδιά τους στον πάγο (!) αλλά σε κάτι παλιά ψυγεία, από αυτά που οι γεωργοί χρησιμοποιούν για να αποθηκεύουν και να συντηρούν μεγάλες ποσότητες φρούτων! Και αυτό ήταν! Το καφέ τους βρήκε το χώρο του...

Οι ίδιοι μάλιστα επειδή δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να αλλοιώσουν το χαρακτήρα του χώρου, κράτησαν και πολλά στοιχεία όπως οι παλιές σιδερένιες πόρτες (κάνοντάς τις καινούργιες), παλιά κιβώτια και κομπρεσέρ, αλλά και παλιά θερμόμετρα -αυτά ήταν που έδωσαν στο χώρο και το όνομά του!

 

Στο Celsius λοιπόν θα απολαύσεις σπιτική λεμονάδα, σπιτική μηλόπιτα, σάντουιτς σε παραδοσιακό ψωμί, πρόγευμα, κρέπες, waffles, φρέσκο χυμό, αλλά και ολόκληρη την γκάμα καφέδων και ποτών, σε τιμές χωριού!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close