Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2025
Αν αγαπάς το καλό φαγητό, τις αυθεντικές γεύσεις και την τέχνη του ψησίματος, τότε το FOGO BBQ by Jeffrey Hoffens στο COOKNOOK είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Στις 7 και 21 Δεκεμβρίου 2025, από τις 12:00 έως τις 15:00, ο χώρος του COOKNOOK στη Λευκωσία θα γεμίσει αρώματα φωτιάς, καπνού και υψηλής γαστρονομίας, μέσα από ένα μοναδικό event που υπόσχεται να σε μυήσει στα μυστικά του σωστού BBQ.
Με την καθοδήγηση του Jeffrey Hoffens, γνωστού για τη βαθιά γνώση και την αυθεντική του προσέγγιση στο ψήσιμο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τεχνικές φωτιάς και να δοκιμάσουν premium steaks, ψημένα μέσα από τη φιλοσοφία FOGO. Πρόκειται για μια εμπειρία που ξεπερνά το κλασικό μάθημα μαγειρικής. Είναι ένα ταξίδι γεύσης, έμπνευσης και δημιουργικότητας γύρω από την τέχνη του BBQ.
Το κόστος συμμετοχής είναι €60, το οποίο περιλαμβάνει φαγητό, εκλεκτό κρασί και μη αλκοολούχα ποτά, κάνοντας το event μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν γνώση και απόλαυση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό αν θες να ζήσει τη γευστική εμπειρία με νότες BBQ, για κρατήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις στο 22540400.
Το event θα πραγματοποιηθεί στο COOKNOOK, Ιφιγενείας 72, Στρόβολος 2003, στη Λευκωσία, έναν χώρο που έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για γαστρονομικές εμπειρίες και δημιουργικά cooking classes.
Είτε είσαι λάτρης του BBQ, είτε θέλεις να ανακαλύψεις νέους τρόπους να αναβαθμίσεις το ψήσιμό σου, το FOGO BBQ by Jeffrey Hoffens προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να ζήσεις μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Kλείσε έγκαιρα τη θέση σου και προετοιμάσου για ένα μεσημέρι γεμάτο γεύση, γνώση και φωτιά.
Σχετικά
Τα 4 νέα ταβερνάκια που μας περιμένουν για υπέροχο μεζέ
Άνοιξαν και σε περιμένουν με ανοιξιάτικη διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση
Το Henry’s by Columbia αναδεικνύει το business lunch στην καρδιά της Λευκωσίας
Εκπρόσωποι των media γνώρισαν από κοντά τη νέα μεσημεριανή πρόταση του χώρου, μέσα από ένα γεύμα αφιερωμένο στη γεύση, τη φιλοξενία και τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα
Η Λευκωσία, για 6 μέρες, θα γίνει ο παράδεισος των burger lovers!
Το αγαπημένο Burger Week επιστρέφει πιο μεγάλο, πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ποτέ
Τέλος εποχής για αγαπημένη ταβέρνα στο χωριό - Το νέο παραδοσιακό ταβερνάκι που παίρνει τη θέση της
Η αγαπημένη ταβέρνα στο Πραστειό Αυδήμου περνά σε νέα εποχή και το νέο της κεφάλαιο μόλις άνοιξε
Ginger & Co: Πήγαμε, δοκιμάσαμε ασιατικά και σου λέμε εντυπώσεις!
Μια νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασιατική κουζίνα στο κέντρο της Λευκωσίας
«Το Ένα»: το νέο ταβερνάκι που μυρίζει φουκού και παράδοση
Απλό τίμιο σουβλάκι και είδη σχάρας, σε ένα ταβερνάκι με καλή πρώτη ύλη και μαεστρία στο ψήσιμο
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη «Chef of the Year 2026» - Διπλή διάκριση για το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ
Στα φετινά FNL Best Restaurant Awards
Ένα ξεχωριστό event με pizza, μπίρα και μουσική
IL PARCO, ABOVO Pizza και BeerBros est21, συμπράττουν για έναν καλό σκοπό