Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Κουτουρού καφενείο - ουζερί

Και δεν πάμε για ουζάκι;

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2014

Μια νέα μόδα -καλοδεχούμενη φυσικά- είναι αυτή των εστιατορίων που ακολουθούν τα ελλαδικά πρότυπα προσφέροντας ουζάκι, καλή παρέα και κανένα τσίμπημα για να περνά η ώρα. Κάποιοι, βέβαια, έχουν αναγάγει το τσίμπημα σε... επιστήμη, αφού από τη μια είναι γκουρμέ και από την άλλη δεν σου κοστίζει μια περιουσία, το αντίθετο μάλιστα.


Το πρώτο της καφενείο-ουζερί αποκτά και η όμορφη και πολυαγαπημένη επαρχία της Πάφου. Συγκεκριμένα το "Κουτουρού" καφενείο-ουζερί βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο "κτήμα" όπως ο γνήσιος Παφίτης καλά γνωρίζει, και αξίζει οποιοσδήποτε να το επισκεφτείς. Και αυτό γιατί
εκεί θα απολαύσεις πραγματικά σπιτικό φαγητό! Πίσω από το concept αυτό βρίσκεται ο Δημήτρης, σεφ και ιδιοκτήτης του "Gourmet Tavern". Ο Δημήτρης λοιπόν, θέλησε να προσφέρει αυτό το κάτι άλλο στη γεύση αλλά και στη διασκέδαση. Ένα χώρο όπου θα πας χαλαρά, με άνετο ντύσιμο και σε όποια διάθεση και αν είσαι. Γιατί σίγουρα στο "Κουτουρο" η διάθεσή σου θα φτιάξει, απολαμβάνοντας καλή παρέα και νόστιμο, οικονομικό, μα πάνω από όλα σπιτικό φαγητό.

Το "Κουτουρού" ανοίγει στις 10.00 με καφεδάκι, συνεχίζει με το μεσημεριανό με επιλογές από 3-4 μαγειρευτά, σπιτικά φαγητά και το βράδυ έχεις 10-12 επιλογές για ελληνικό ουζομεζέ, οι οποίες κάθε βράδυ αλλάζουν. Θα σου πω εγώ τι δοκίμασα. Ξεκινήσαμε με αλοιφές (τζατζίκι, ταραμά, μελι-τζανοσαλάτα, τυροκαυτερή κ.ά.), ελληνική σαλατούλα, homemade ψωμί, μια τραγανή ζεστή κοτόπιτα, χταποδάκι ξιδάτο και πατάτες στο φούρνο. Όλα αυτά μοσχοβολούσαν και μας άνοιξαν την όρεξη για ακόμα περισσότερο ουζάκι! Τόσο η τοποθεσία του όσο και ο υπέροχος χώρος -εξωτερικός και εσωτερικός-, αλλά πάνω από όλα η ποιότητα του φαγητού έχουν βάλει το "Κουτουρού" στα τοπ αγαπημένα μου στέκια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close