Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Λίγο απ’ όλα

Μεζεδάδικο με ύφος

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2014

Έκανε πριν από λίγο καιρό την εμφάνισή του στο τέρμα της οδού Ονασαγόρου, στην καρδιά της πολύβουης Λευκωσίας, ένας άκρως ενδιαφέροντας χώρος. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο-καφέ-ουζερί με την ονομασία "Λίγο απ’ όλα" (στης Γερακίνας).

 


Στο χώρο του το ξύλο κυριαρχεί, με τις ποικίλες αφίσες του παρελθόντος στους τοίχους να σου αφήνουν μια γλυκιά νοσταλγία...

 

Εδώ πρόκειται να απολαύσεις, όπως μαρτυρά και το όνομά του, Λίγο απ’ όλα! Από καφέδες και ποτά, μέχρι ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, φτιαγμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες και σε πολύ δελεαστικές τιμές. Και όπως αναφέρει και το μενού που θα φτάσει στα χέρια σου και πάνω στο οποίο θα σημειώσεις την παραγγελία σου: «Κάνε το θαύμα σου! Πάρε μολύβι και σημείωσε ό,τι θες όπως το θες». Σουβλάκια (χοιρινό και κοτόπουλο), παϊδάκια, ποικιλία του σεφ, μπριζόλα, κοτόπουλο, μέχρι και σούβλα το σαββατοκύριακο. Ακόμα πιατέλες (του ούζου και λίγο απ’ όλα) για να συνοδεύσεις το ποτό σου. Και όσο για σένα που τηρείς τη χορτοφαγία κατά γράμμα, μην ανησυχείς καθόλου μια και θα σου σερβίρουν τη χορτοφαγική πιατέλα με όλα τα καλούδια της φύσης! Αυτά για τα κυρίως πι΄τα. Στο μενού θα βρεις ακόμα σαλάτες, πατάτες, ορεκτικά και συνοδευτικά-τσιμπήματα, που θα γεμίσουν το τραπέζι και κατ’ επέκταση και το στομάχι σου!

 

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καταστήματος πιστεύουν στο Λίγο απ' όλα: σε πατροπαράδοτες αξίες, όπως η φιλία, η προσοχή και η φροντίδα στους πελάτες τους. Γι' αυτό πάντα καλωσορίζουν τον κόσμο με ξεχωριστές γεύσεις και καλό σέρβις.

 

Ονασαγόρου, παλιά Λευκωσία (πρώην ταβέρνα Γερακίνα). Πληρ. 97 859500.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close