Εστιατόρια

Πάμε ταβέρνα: Τσιπουράκι Μεζεδάκι

Ένα ατμοσφαιρικό από κάθε άποψη στέκι!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2014

Σε ένα γραφικό σημείο της παλιάς πόλης, εκεί που υπάρχουν ακόμα γιασεμιά σε σπίτια και αυλές, "προσγειώθηκε" το "Τσιπουράκι Μεζεδάκι" με προσεγμένη γαστρονομία, προσφέροντάς σου πιάτα μικρά και ξεχωριστά.


Η κουζίνα του είναι ελληνική με κυπριακά στοιχεία και στο μενού του θα βρεις σουτζουκάκια, φέτα με βότανα, πλιγούρι το οποίο φτιάχνεται με χαλούμι και χοιρομέρι, κέρατο γεμιστό (πιπεριά γεμιστή με φέτα) και άλλες νοστιμιές που δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού.


Η ατμόσφαιρά του σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει μέχρι και τα σοκάκια της Πλάκας! Το φαγητό του σε εκπλήσσει ευχάριστα, το ίδιο και η φιλική εξυπηρέτησή του, ενώ τις βραδιές που έχει ζωντανή μουσική, το κέφι και η διασκέδαση "χτυπάνε ρέστα". Κλείσε τραπεζάκι στον όμορφα διαρρυθμισμένο και διακοσμημένο χώρο του και απόλαυσε τις αυθεντικές γεύσεις που σερβίρει, συντροφιά με γνήσιο τσιπουράκι.

 

Δοκίμασε Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου ή το λουκάνικο κουμανταρία, δικής τους συνταγής.

Διασκέδασε Το τσιπουράκι στην πόλη διοργανώνει διάφορα events (ρεμπέτικη βραδιά ή βραδιά με ακορντεόν και κιθάρα) για τα οποία μπορείς να πληροφορηθείς από τη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close