Nightlife & Music , Bars & Clubs

Όλη η Λεμεσός συναντιέται στο "Μαντάμ"

Το νέο μπαρ της Λεμεσού, έγινε ήδη talk of the town!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2015

Μια “Μαντάμ” μονοπωλεί ήδη τα βράδια μας… Πρόκειται για το νέο μπαράκι το οποίο θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στην Αθήνα ή ακόμα και στο Λονδίνο, κι όμως «προσγειώθηκε» πριν από μερικές ημέρες στην κεντρική Πλατεία Ηρώων της Λεμεσού.

 

Το νέο hot spot της συμπρωτεύουσας δημιουργήθηκε, στο χώρο όπου προηγουμένως στεγαζόταν το Boho chic tapas bar, από μια παρέα φίλων, οι οποίοι επιθυμούσαν να δημιουργήσουν ένα χώρο τον οποίο θα επισκεφθείς από αργά το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για ποτό!

 

Και το αποτέλεσμα, θα έλεγα, ότι τους δικαιώνει απόλυτα! Στη λεμεσιανή Μαντάμ λοιπόν, θα πας καθημερινά από τις 18:00 και θα πάρεις θέση σε ένα από τα λιγοστά τραπεζάκια που βρίσκονται τοποθετημένα στην Πλατεία Ηρώων. Αν ωστόσο προτιμάς πιο ζεστές καταστάσεις, θα μπεις εντός και θα επιλέξεις ανάμεσα σε ένα από τα stools που βρίσκονται γύρω από το εντυπωσιακό τεράστιο ξύλινο τραπέζι που δεσπόζει στη μέση του μαγαζιού, ή σε ένα από τα μικρά τραπεζάκια όπου κι εκεί μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου!  

 

Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, ζεστός, με προσεγμένο και ευφάνταστο διάκοσμο! Η πέτρα, η ανοιχτόχρωμη ξυλεία και ο φωτισμός φτιάχνουν ατμόσφαιρα αλλά και το κέφι σου! Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη μεταλλική κατασκευή που τοποθετήθηκε πίσω από το μπαρ με τα φυτά, η οποία δίνει μια πιο avant-garde πινελιά στο χώρο.

 

Και όπως κάθε θηλυκό, έτσι και η εν λόγω "Μαντάμ" θα σε "γοητεύσει"… με βότκα, τζιν, ρούμι, κρασί σε μπουκάλι αλλά και στο ποτήρι καθώς και άλλα αλκοολούχα ποτά. Αυτό όμως που θα σε "ξετρελάνει" είναι η μεγάλη λίστα από signature cocktails, τα οποία φτιάχνει ο Στέφανος Αθανασίου (εκ των ιδιοκτητών και ένας από τους πιο γνωστούς bartender της Λεμεσού), με φρέσκα ή και εξωτικά φρούτα! Ακόμα και τα διάφορα σιρόπια που βάζει στα κοκτέιλ θα σ’ τα φτιάξει ο ίδιος εκεί μπροστά σου! Και όλα σε πολύ λογικές τιμές που αρχίζουν από €5.50-€10!

 

Και βέβαια προσφέρουν και snacks, ανάμεσα στα οποία είναι φρέσκες τηγανητές πατάτες με επιλογή από διάφορα σος, hot dog και platters τυριών και αλλαντικών.

Όσο για τη μουσική εδώ θα ακούσεις καλή ξένη μουσική από DJ, σε ένταση που προσφέρεται και για κουβεντούλα με την παρέα!

 

Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. Πληροφορίες 25364218.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close