8-9 January 2015
Live Music , Nightlife & Music

Φίλιππος Πλιάτσικας [για 2 live]

Ξεκινά από το νησί μας τις εμφανίσεις του για το 2015!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2015

Μια αναδρομή στο χρόνο και στα κρυμμένα μυστικά των τραγουδιών από την εποχή των Πυξ-Λαξ μέχρι και σήμερα, αυτά θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πλιάτσικα το οποίο θα παρουσιάσει στις 8 του μήνα στο νησί μας!

 

Μετά από τις sold out παραστάσεις σε Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ντίσελντορφ έκλεισε αυτό το υπέροχο και ιδιαίτερο ταξίδι με την εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και στο Hybernia theatre στην Πράγα!

Ξεκινά όμως ένας καινούργιος κύκλος εμφανίσεων για τον Φίλιππο Πλιάτσικα απ' τις αρχές του 2015 με τίτλο "Acoustic" που "κλέβει" κάτι από τη μαγεία των κλασικών ενορχηστρώσεων της συνεργασίας με την Ορχήστρα της Πράγας και με τη δυναμική συμμετοχή ενός ακουστικού συνόλου (Border Breakers Band) φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε διάφορες μουσικές σκηνές αλλά και σε άλλους απρόβλεπτους και ιδιαίτερους χώρους εντός κι εκτός συνόρων για να παρουσιάσει "πραγματικές" διασκευές κάποιων πολύ γνωστών τραγουδιών από το σύνολο της πορείας του αλλά και "κρυμμένα"," "αδικημένα" τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ ακόμα, που έχουν παιχτεί ελάχιστα ή καθόλου στα live. Μια εκδοχή των τραγουδιών που τους δίνει την "ανάσα" να βγάλουν στο φως τα πιο βαθιά τους μυστικά... Κάτι σαν ένα ταξίδι στο χρόνο τη στιγμή που γράφτηκαν!

 

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε η ανάγκη για αυτή την πιο ακουστική και εσωτερική προσέγγιση σε τραγούδια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Οι Border Breakers Band είναι οι: Σταύρος Παργινός (Τσέλο), Σάλτας Νίκος (πιάνο), Χρυσάνθη Τζοβάνι (Ουτι, τζουμπούς, κρουστά, τύμπανα), Guido de Faviis (Σαξόφωνο), Ροδούλα Κουταλέλλη (φωνή – φλάουτο).

Ώρα: 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99783455.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close