28 January 2015
Live Music , Nightlife & Music

Η Διαχρονική πάει στο Πέραμα [για 1 live]

Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015

Η Διαχρονική μουσική σκηνή μεταφέρεται για μια μοναδική εμφάνιση στην ιστορική και αγαπημένη Έντεχνη Ροκ Σκηνή στο Πέραμα στη Λεμεσό.

 

Οι δύο σκηνές ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια υπέροχη βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Το εκρηκτικό εννιαμελές σχήμα της Διαχρονικής θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από το ελληνικό αλλά και ξένο πεντάγραμμο με αγαπημένα τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, εκτελεστική δεινότητα και ασυγκράτητο κέφι συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας για το νέο 9μελές και πολυφωνικό σχήμα, μια υψηλού επιπέδου επιλογή για ακροατές ρομαντικούς, νοσταλγικούς, σύγχρονους και κοσμοπολίτες, αλλά –πάνω απ’ όλα- ψαγμένους. Φωνές αισθαντικές και ήχοι μελωδικοί και ηλεκτρικοί σταχυολογούν γνώριμες μελωδίες και οικείους στίχους από το χθες και το σήμερα της ελληνικής τραγουδοποιίας, προτείνοντας παράλληλα και επιλογές ξένων κομματιών, ικανών να ξεσηκώσουν και τους πιο… συγκρατημένους

 

Η επιμέλεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με φροντίδα και μεράκι με βάση τις επιθυμίες του κοινού, αλλά και με βάση χροιές και φόρμες που ταιριάζουνμε το μέτρο και τη δύναμη της μπάντας. Περιλαμβάνει τραγούδια ιδιοφυών δημιουργών όπως οι Σταύρος Ξαρχάκος, Διονύσης Σαββόπουλος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ξυδάκης, Παύλος Παυλίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας κ.ά.

Γνωστά κομμάτια συγκροτημάτων όπως: Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Διάφανα Κρίνα, Κίτρινα Ποδήλατα, Ενδελέχεια, Locomondo. Διαχρονικές επιτυχίες ερμηνευτών όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Αρλέτα, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Νατάσα Μποφίλιου, Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το πρόγραμμα διανθίζουν εμβληματικά τραγούδια των Rage Against The Machine, Joan Jett, 3 Doors Down, White Stripes Blur κ.ά.

Ώρα: 22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close