Things to Do , Εκδηλώσεις

Μάθε τα σημεία ενδιαφέροντος της Λάρνακας

Αν εργάζεσαι στην τουριστική βιομηχανία, πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχεις σ' αυτήν την εκπαιδευτική εκδρομή

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία είναι να ξέρουν ποια σημεία στην πόλη του Ζήνωνα αποτελούν σημεία με ιδαίτερο ενδιαφέρον για έναν μη κάτοικο του νησιού.

Γι' αυτό και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία. Η εκδρομή με την ονομασία "Get to know our charming region" θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ των ωρών 08:45-14:45.

 

Στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες.

Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικές κάθε φορά περιοχές της πόλης και επαρχίας.

Φέτος, η ξενάγηση περιλαμβάνει: επίσκεψη στο νεολιθικό οικισμό της Χοιροκοιτίας, στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το εκκλησιαστικό μουσείο στην Τόχνη και στο νέο Bike Centre της εταιρείας Bikin’ Cyprus που εδρεύει στην Τόχνη όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν με ποδήλατο στο αγροτουριστικό αυτό χωριό. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί μάθημα γευσιγνωσίας κρασιού στο οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ και ξενάγηση στο Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος. Η εκδρομή θα καταλήξει στα Λεύκαρα όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να δουν την πληθώρα των μοναδικών σημείων ενδιαφέροντος του πολύ γραφικού αυτού χωριού της ορεινής Λάρνακας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην υπό αναφορά εκπαιδευτική εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close