Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Όλα όσα έγιναν την Τσικνοπέμπτη στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού

... έναν Οργανισμό που τιμά και γιορτάζει το καρναβάλι!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα σε καθαρά Καρναβαλίστικο κλίμα, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, ο Μέγας και θεσμικός χορηγός του Καρναβαλιού υποδέχθηκε και φέτος το Καρναβάλι. Ένα έθιμο που σαν γνήσιος Λεμεσιανός Οργανισμός ξέρει και βιώνει όσο κανένας άλλος.

Εδώ και μέρες όλα τα καταστήματα του Οργανισμού στολίστηκαν καρναβαλίστικα και υποδέχονταν τους πελάτες τους σε ένα κλίμα ξέγνοιαστο και γιορτινό, προετοιμάζοντας τους για το δεκαήμερο γλέντι του καρναβαλιού.

Μέσα σε κλίμα χαράς, μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες οι πελάτες και οι εργαζόμενοι του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την Τσικνοπέμτη, στο προαύλιο του κεντρικού καταστήματος του Οργανισμού στην οδό Γλάδστωνος, με ποτό, μεζέδες στα κάρβουνα, όπως προστάζει η μέρα και ζωντανή μουσική από την Ρεμπέτικη Κομπανία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού ‘Γεια Χαραντάν’.

Στις 10:30 το πρωί, ο Δήμαρχος της Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, ο Νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πολιτιστικοί εκπρόσωποι του Δήμου, πρώην βασιλείς του καρναβαλιού και η βασίλισσα, με τη συνοδεία των Κανταδόρων Λεμεσού και πολλών αυλικών καθώς και πλήθος κόσμου πέρασαν μια αξέχαστη μέρα διασκεδάζοντας και τιμώντας τη μέρα όπως έπρεπε.  

Μια καινοτομία κατά τη φετινή Τσικνοπέμπτη ήταν και το live link με το ράδιο Πρώτο που έφερε την Κύπρο στη Λεμεσό με ζωντανή εκπομπή με αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 μετά το μεσημέρι.

Ο Οργανισμός ευχαριστεί όλους τους πελάτες-μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους το Συνεργατικό, καθώς και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν με κάθε τρόπο, τη μέρα και έδωσαν τον παλμό της Λεμεσού και του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού σε όλη την Κύπρο.

Εδώ Λεμεσός, εδώ Λεμεσός, στο τρελό σας προσκαλούμε Καρναβάλι.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close