Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βάλε την Πυξίδα στη ζωή σου!

Είναι το εστιατόριο που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων ψαριών, μαγειρεμένων με αριστοτεχνική ακρίβεια

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η φρέσκια ψαριά της ημέρας συναντά το προσεγμένο ψήσιμο και το εξαίρετο σέρβις, τότε η πυξίδα της γεύσης σε οδηγεί στο στην Πυξίδα στη Μαρίνα Λεμεσού. Μπαίνοντας στον καλόγουστο χώρο, αντιλαμβάνεσαι το πάθος των ιδιοκτητών με το οποίο προσφέρουν στην εκλεκτή τους πελατεία μια όμορφη, ρομαντική ατμόσφαιρα.

Φρέσκα ψάρια, οστρακοειδή και μαλάκια, αναμένουν εσένα να τα επιλέξεις, και, αφού ζυγιστούν, θα ψηθούν όπως επιθυμεί η παρέα σου, στη σχάρα, στο τηγάνι ή στον ατμό. Η δική μας πάντως ψαροφαγική εξόρμηση ξεκίνησε με μια πλούσια ελληνική σαλάτα, φτιαγμένη με διαλεγμένα λαχανικά. Φυσικά δεν παραλείψαμε να ζητήσουμε από τα εξυπηρετικά γκαρσόνια τη φρεσκοφτιαγμένη τους μελιτζανοσαλάτα και τον ορθότατο σε οξύτητα, ταραμά, που τα απολαύσαμε με φρέσκο φρυγανισμένο ψωμίμαζί με κριτσανιστές αθερίνες, χταπόδι σχάρας που έλιωνε στο στόμα και τμύδια. Καθαρά τα πιάτα για να υποδεχθούμε τους ολόφρεσκους, τηγανητούς σκάρους και τις κουρκούνες, που μας εντυπωσίασαν με το ορθότατο ψήσιμο και τη χωρίς περιττά λάδια, εμφάνισή τους. Όσο για το σχαροψημένο ασπρόβλαχο που κατέφθασε στο τέλος και καθαρίστηκε μπροστά μας, τα λόγια είναι περιττά, τόσο για το ότι κράτησε όλα τα υγρά στη σάρκα του όσο και για τη φρεσκάδα του.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close