Nightlife & Music , Bars & Clubs

Τα 4 πιο hot νυχτερινά στέκια της Λεμεσού

Πού συχνάζει όλη η πόλη;

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2015

Τσουγκρίζουμε κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα σε μια από τις πιο μυστικές στοές της Αθήνας. Καταστρώνουμε το σχέδιο της… ληστείας, στα βήματα των μεγάλων παρανόμων που δανείζουν τα ονόματά τους στα κοκτέιλ μας, εκεί όπου κάποτε μετρούσαν τα λεφτά της Γενικής Τράπεζας. Κλείνουμε μυστικά ραντεβού για αλκοόλ-στα-κρυφά, σε ένα μπαράκι βγαλμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Και ταξιδεύουμε νοερά στην Αφρική, ξεφυλλίζοντας ταξιδιωτικούς οδηγούς του Lonely Planet, σε ένα παλιό γκαζιώτικο σπίτι. Ναι, η Αθήνα έχει πολλά νέα –κι είναι όλα τους ωραία.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/delight/goingout/article/270270/7-nea-stekia-sth-nyhterinh-athhna.html
Πηγή: www.in2life.gr

Τσουγκρίζουμε ποτήρια παρέα με μια "Μαντάμ" που μαζεύει όλη την πόλη και πίνουμε μοριακά κοκτέιλ βγαλμένα από δοκιμαστικούς σωλήνες στο πρώτο μοριακό μπαράκι του νησιού. Ταξιδεύουμε νοερά στην Αμερική κλείνοντας ραντεβού στην πιο social νέα άφιξη και γράφουμε τη δική μας ιστορία στη νυχτερινή Λεμεσό, στο πιο “in” club. Ναι, η Λεμεσός έχει πολλά νέα –κι είναι όλα τους ωραία.

 

Tube the molecular bar
Το ζητούσαμε καιρό και ήρθε η ώρα να το χαρούμε! Η Κύπρος, λοιπόν, μόλις απόκτησε το δικό της μοριακό bar! Είναι το Tube και είναι το πρώτο! To να είσαι μάρτυρας στην προετοιμασία ενός cocktail στο Τube, είναι σαν να παρακολουθείς μάθημα χημείας ή σαν να βρίσκεσαι στο εργαστήριο του Mad Scientist, με γυάλινους σωλήνες που αναδύουν ατμούς! Εδώ ο επισκέπτης έχει την ευχέρεια να δοκιμάσει cocktail, όπως δεν τα έχει δοκιμάσει ποτέ! Σε μορφή παγωτού, αφρού και ζελέ! Ουσιαστικά οι bartenders αλλάζουν τη μοριακή δομή του υγρού, μετατρέποντάς το σε στερεό. H λίστα από την οποία μπορείς να επιλέξεις περιέχει 23 διαφορετικά cocktails, 10 εκ των οποίων είναι καθαρά μοριακά και μετατρέπονται πλήρως σε στερεά, ενώ τα άλλα 13 έχουν αρκετά μοριακά στοιχεία. Μπορείς να το παίξεις εκ του ασφαλούς και να επιλέξεις ένα κλασικό, κανονικό cocktail, την επιλογή την έχεις αλλά γιατί να το κάνεις; Boring! Για δοκιμή, παρήγγειλε ένα μοριακό σφηνάκι, σε μορφή bubble από σφαιροποιημένο λικέρ. Σε μοριακό bar είσαι! Σημαντικό υστερόγραφο: Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και ξεκινούν από μόλις €7.50 για ένα μοριακό cocktail, και φτάνουν μέχρι και €15 -το συγκεκριμένο με την τσιμπημένη τιμή φτιάχνεται από σαμπάνια και απευθύνεται περισσότερο σε bon viveurs!
(95506946) Σαριπόλου 25. Δ-Κ 20.00-02.00.

 



Story club
Στην καρδιά της πόλης, η νέα "τρέλα" των Λεμεσιανών γράφει σιγά-σιγά τη δική της ιστορία. Το νέο club της πόλης, ονόματι Story, έχει ήδη διοργανώσει μεγάλα events και έχει υποδεχθεί international φήμης DJs όπως η Alenxnadra (ar:piar). Όσον αφορά στη μουσική του, ισορροπεί με μαεστρία μεταξύ mainstream και ηλεκτρονικής, ελληνικής και ξένης, με τους residents του χώρου να φροντίζουν γι' αυτό. Ο χώρος έχει industrial στοιχεία, στα πρότυπα ενός σύγχρονου club, με πέτρα, μέταλλο και εξαιρετικής ποιότητας ήχο!
(99399769) Κανάρη 16. Παρ-Σ 23.00-04.00.

 



Frankie's Social
Αυτό που κάνει το Frankie's να ξεχωρίζει... είναι οι άνθρωποί του! Γεμάτοι ζωντάνια και θετική ενέργεια, στοιχεία που έδωσαν και στο χαρακτήρα του bar. Αυτό αποπνέει. Έχει στυλ, ένα χολιγουντιανό "τουπέ", λες και ξεφύτρωσε από γκανγκστερικές, black comedy crime ταινίες, με πίνακες και καναπέδες κατά μήκος του χώρου. Ενώ ταυτόχρονα είναι και παρεΐστικο. Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις καλό κρασί από Παλαιό και Νέο Κόσμο, αλλά και signature cocktails, πάντα με παρέα. Είναι εξάλλου... social!
(25354101) Αρχ. Μακαρίου 226. Τρ-Κ 18.00-02.00.

 


Μαντάμ
Mε τα όλα της! Ήρθε και αναστάτωσε τη Λεμεσό, αναζωογόνησε την Πλατεία Ηρώων και όλοι θέλουν... a piece of her! Έχει αρχοντικό χαρακτήρα, με τη δακόσμηση και τα παρελκόμενά της να θυμίζουν κάτι από 50s-60s. Με τo τεράστιο ξύλινο
τραπέζι της, την εντυπωσιακή μεταλλική κατασκευή πίσω από το μπαρ, τα signature cocktails του Στέφανου Αθανασίου και τα πλούσια αλκοολούχα κάλλη της είναι μια σωστή κυρία! Ο κόσμος λατρεύει τη ΦρόσωΚ, μία από τους resident DJs της "Μαντάμ" (σύντομα θα φιλοξενηθεί και στη στήλη μας), ενώ Chris Blenda, Lykourgos και Claudio της δίνουν το funky ψαγμένο μουσικό στίγμα της. "Άσε μας κουκλίτσα μου"; Όχι σε αυτή την περίπτωση!
(25364218) Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close