Guide , Η Κύπρος σε Εικόνες & Video

Γυρίζοντας την Κύπρο!

Ωραία τα ταξίδια στο εξωτερικό, δεν λέω, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να γνωρίζαμε πρώτα τις ομορφιές του τόπου μας; Όχι τίποτε άλλο, αλλά στην Κύπρο μέσα από μικρές αποδράσεις μπορείς να έχεις μεγάλες εμπειρίες. Αλήθεια, έχεις ακούσει για το εν λόγω πρόγραμμα διήμερων εκδρομών τού ΚΟΤ;

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2013

Πανεύκολο! Κάνε 'κλικ' στο www.cyprusshortescapes.com για να δεις πότε προσφέρονται οι διάφορες εκδρομές σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελεύθερης Κύπρου και τι περιλαμβάνει η καθεμιά από αυτές. Πατάς για παράδειγμα στη Λεμεσό και βλέπεις τι περιλαμβάνει η εκδρομή με τίτλο 'Στα χνάρια των Αγίων' ή η άλλη που ονομάστηκε 'Shopping Therapy'. Πατάς στην Πάφο και βλέπεις αναλυτικά το πρόγραμμα αυτής που λέγεται 'Τραχανάς, κρασί και καλή όρεξη', ή της άλλης που σε ενημερώνει πώς 'Σαλπάρουμε παρέα', ή τέλος μιας άλλης που ονομάστηκε 'Αναζητώντας τις ρίζες μας'. Μια από τις εκδρομές στην επαρχία Λάρνακας έχει τον τίτλο 'Green Cyprus', στην Αγία Νάπα μπορείς να πας για 'Γεύση από Αμμόχωστο' και 'Θαλασσοπερπατήματα', ενώ, τέλος, στα ορεινά θέρετρα θα πας για 'Byzantine stories' και για μια εκδρομή που ονομάστηκε 'A stroll along the falls', προφανώς γιατί περνά και από τους καταρράκτες! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις πού θέλεις να πας, να τσεκάρεις τις ημερομηνίες, να μαζέψεις την παρέα σου και την καλή σου διάθεση και να πληρώσεις για το διήμερο ένα πολύ χαμηλό ποσό που αρχίζει από €40! Ναι, καλά διά- βασες. Και θέλεις να μάθεις τι περιλαμβάνει το πακέτο; Διαμονή σε ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, με δείπνο, πρόγευμα την Κυριακή, γεύμα το μεσημέρι της Κυριακής σε εστιατόριο-ταβέρνα της επιλογής σου (στην επαρχία διαμονής), καθώς επίσης και συμμετοχή σε μια από τις θεματικές εκδρομές με τη συνοδεία ξεναγού (προσφορά του ΚΟΤ). Μάλιστα, για διακοπές της παρέας ή ομαδικές εξορμήσεις, ο ΚΟΤ προσφέρει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο προς και από την επαρχία επιλογής για ομάδες 40 ατόμων και άνω. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία 2, 4 και 5 αστέρων, καθώς και οργανωμένα διαμερίσματα, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να διαμορφώσει το δικό του ατομικό πακέτο. Μάλιστα, η αναχώρηση το από- γευμα της Κυριακής μπορεί να γίνει μέχρι τις 18.00. Οι τιμές των πακέτων ξεκινούν από €50 το άτομο για ξενοδοχεία 3 αστέρων, €60 για ξενοδοχεία 4 αστέρων και €75 για ξενοδοχεία 5 αστέρων. Ανάλογες τιμές ισχύουν και για τα οργανωμένα hotel apartments, σύμφωνα με την κατηγορία τους.
Κάθε φέτος και καλύτερα
Το πρόγραμμα 'Κύπρος, Μικρές Αποδρά- σεις, Μεγάλες Εμπειρίες', ξεκίνησε από τον ΚΟΤ το Φθινόπωρο του 2008, με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού καθώς και στην τόνωση της επο- χικότητας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προωθήσει τη γνωριμία των Κυπρίων και όχι μόνο, με διά- φορες γωνιές αλλά και προϊό- ντα της Κύπρου! Το τελευταίο πρόγραμμα που έχει τελειώσει πέρσι τον Ιούνιο είχε αύξηση 31% στους συμμετέχοντες συγκριτικά με την περίοδο 2010-2011 -συγκεκριμένα την περίοδο 2011-2012 ο ΚΟΤ είχε 3348 επισκέπτες (εκ των οποίων οι 2479 εκμεταλλεύτηκαν την εκδρομή που προσφέρει ο ΚΟΤ), ενώ το 2010-2011 είχε 2557 επισκέπτες (εκ των οποίων οι 1592 αξιοποίησαν την προσφορά εκδρομής). Ευχόμαστε και θα προσπαθή- σουμε κι εμείς με τη σειρά μας ως Check In, οι επισκέπτες φέτος να είναι πολύ περισσό- τεροι. Η Κύπρος είναι πανέμορφη απ' άκρη σ' άκρη και πρέπει να τη γνωρίσουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Και ειδικά στις μέρες μας που η επιστροφή στη φύση και στις ρίζες μας κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη.
Πληροφορίες/κρατήσεις (22713760/www.cyprusshortescapes.com) Κρατήσεις θα γίνο- νται δεκτές το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (ώρα 13.00) για το επόμενο σαββατοκύριακο.
TIP
Κάνε δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ένα δωροκουπόνι αξίας œ50 ή œ100, προσφέ- ροντάς του την ευκαιρία να περάσει όμορφα ένα σαββατο- κύριακο. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και το τέλος της περιόδου, στις 30 Ιουνίου 2013.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close