Nightlife & Music , Bars & Clubs

This is Guaba!

Το Guaba γίνεται 10 και το Check In εύχεται στο #1 summer club του νησιού "Χρόνια Πολλά"!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2015

Πριν από περίπου 10 χρόνια, σε μια παραλία της Λεμεσού, ξεκινούσε μια όμορφη, γεμάτη μουσική και beats ιστορία, που έμελλε να αλλάξει το τοπίο της κυπριακής club σκηνής. Το Guaba το αγαπήσαμε γρήγορα και πολύ. Ήταν και είναι ένα μέρος όπου πας με την παρέα σου, και φεύγοντας έχεις γνωρίσει και το μισό μαγαζί. Ξέρεις πως θα περάσεις απίστευτα, γιατί είναι ακομπλεξάριστο και τέτοιος είναι και ο κόσμος του. Σε αυτή τη δεκαετία, το club φιλοξένησε στα decks DJs που είτε ήταν είτε έγιναν στην πορεία τα μεγαλύτερα ονόματα της electronica και έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής της Κύπρου στη διασκέδαση, σκαρφαλώνοντας πολύ ψηλά στα rankings των καλύτερων clubs του κόσμου. 10 χρόνια μετά, κάνουμε απολογισμό και βλέπουμε το μέλλον. Μετρούμε τις καλύτερες στιγμές του και ευχόμαστε στο πιο fun place to be του νησιού να τα εκατοστίσει!

Yiannis Guaba (ιδιοκτήτης)

“Συνεχώς ονειρευόμαστε έχουμε πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, αλλά αυτό που κάνει το Guaba να ξεχωρίζει είναι ο κόσμος του. Tο καλύτερο crowd στον κόσμο! Στα decks του Guaba έχουν βρεθεί και έχουν άρρηκτα συνδεθεί DJs όπως οι Gareth Emery, Fedde Le Grand, W&W, Martin Garrix, Gabriel and Dresden, Glowinthedark, DVBBS, Above and Beyond,
Dub Vision, YVES V, NERVO, Sander Van Doorn, SHOWTEK και Marien Baker. Συνεργαζόμαστε με όλους όσοι σέβονται το Guaba και το μέγεθος της χώρας μας, χωρίς να ζητούν εξωπραγματικές αμοιβές. Όσοι βρέθηκαν εδώ, ήρθαν γιατί ένιωσαν και θέλουν να ξανανιώσουν την Guaba εμπειρία. Το club
 μάς χάρισε πολλές στιγμές και συγκινήσεις, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα το ξεκίνημα. Το άνοιγμα του Guaba, τότε ξεκίνησαν όλα. Είχαμε και τις άτυχες στιγμές μας, π.χ. στο παλιό Guaba, το 2008 έπεσε το ρεύμα καθώς έπαιζε ο Gareth. Στα επόμενα χρόνια θέλουμε να δούμε το brand να “σπάει” τα εγχώρια σύνορα, σε μέρη όμως που θα επιλέξουμε εμείς, που θα πληρούν τα “Guaba” κριτήρια ποιότητας”.  

10 χρόνια, 10 DJs, 10 στιγμές

2006 - Guaba Clown: Η μέρα που άνοιξε το Guaba. Εκεί, ο Clown βρήκε το δικό του σπίτι και άρχισε να μεταδίδει την αγάπη του για τη μουσική, τον κόσμο, το... “weird”!

2007 - Fialas Brothers: Αξέχαστα gigs! Παίζαμε αρκετή ώρα, σε ένα χώρο γεμάτο κόσμο, στην παραλία! Μίξαρες, χόρευες και την ίδια ώρα, προσπαθούσες να κρατήσεις τα CDs ασφαλή απ’ τον κόσμο που ταρακουνούσε το dancefloor. Ήταν το ξεκίνημα για κάτι μεγάλο που θα έμενε για χρόνια!

2008 - Mark E: Οι στιγμές πολλές, αλλά αγαπημένη δική μου, όταν κέρδισα το “Guaba DJ competition” το καλοκαίρι!


2009 - Janus: Όταν έπαιξα μαζί με τον Andy Moor. Είχε τόσο πολύ κόσμο και ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί! Ακόμη μια τέλεια μέρα στο Guaba!


2010 - DJ Monday: Οι καλύτερες στιγμές ήταν και είναι όταν πατώ το “play” και η reggae μουσική κάνει τα speakers να “τρελαίνονται”!


2011 - DJ Pepe: Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια Κυριακή, το καλοκαίρι του “11”, που έπαιξα μπροστά σε 2000 θαυμαστές φορώντας μια στολή του δύτη. Κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο στο Guaba!

2012 - Μr Styles: Όταν έπαιξα για πρώτη φορά δικό μου κομμάτι, στο Guaba. Κανείς δεν το ήξερε, σχεδόν το πήρα απ’ το στούντιο στα decks και παρόλα αυτά η αντίδραση του κόσμου ήταν τόσο ζεστή! Ο κόσμος του Guaba είναι πάντα ανοιχτός σε νέα πράγματα!

2013 - ASMO Brothers: Κάποτε το να παίζαμε μουσική στο Guaba ήταν ένα όνειρο για μας και δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να το πράξουμε. Το νιώσαμε μετά από το πρώτο sit-down, όταν πρωτοπαίξαμε στο διάσημο do box του Guaba μαζί με τους Showtek. Το να βλέπεις 2500 κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς σου και τόσο έντονα χρώματα παντού... με λίγα λόγια το Guaba είναι κάτι το μοναδικό για μας και μας χάρισε φοβερές εμπειρίες που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ!

2014 - DJ Jordi: Δεν είναι μόνο μια στιγμή, το Guaba είναι κάτι σαν τρόπος ζωής. Tα Guaba Locorico Tuesdays by Jordi είναι κάτι που θεωρώ μεγάλη επιτυχία!

2015 - DJK: Εύχομαι στο Guaba η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη θετική ενέργεια, καλή μουσική και πολλή αγάπη! Happy 10th Birthday Guaba!

9534000, Guaba beach bar, Λ. Αμαθούντος 7, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close