Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2015
-
Η γαστρονομική κάρτα του αγαπημένου σου wine bar της πρωτεύουσας, Barrique, έχει ανανεωθεί με εξαιρετικής ποιότητας, δικής του εισαγωγής, πάστες, αλλά και με θελκτικά πιάτα με βάση το σολομό και το κοτόπουλο.
-
Το fish restaurant Παραγάδι εγκαινιάζει την καταπράσινή του, καλοκαιρινή βεράντα, με big plus την προσθήκη ενός Oyster bar. Ένα μπαράκι ιδανικό για τους λάτρεις των στρειδιών, των γυαλιστερών, των ψαροτσιμπημάτων και όχι μόνο, συνοδευμένων από μοναδικά προδόρπια και μια avant-garde κάρτα καμπανιτών.
-
Η νέα, καλοκαιρινή εδεσματολογική λίστα του βραβευμένου σεφ Χρήστου Φιλίππου στο εστιατόριο Βastione, τα έχει όλα. Δροσερές γεύσεις, ανάλαφρα πιάτα, δημιουργική πνοή σε κάθε μπουκιά, μα πρωτίστως value for money τιμές.
-
Το Burger Lab, έναντι του ξενοδοχείου Apollonia στη Λεμεσό, ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να δεχτεί τους πρώτους του πελάτες. Ένας fast-casual παράδεισος για όλους τους burger maniacs, προικισμένος με άνετους χώρους στάθμευσης, παιχνιδότοπο για οικογενειακές συναθροίσεις και χώρο picnic για άτομα που συνοδεύουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Μια δυναμική άφιξη που φέρει την υπογραφή των βραβευμένων συντελεστών του εστιατορίου Limoncello στη Λευκωσία.
-
Το Vivaldi, το πλέον πολυβραβευμένο Hotel Restaurant του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, έχει μόλις πρόσφατα λανσάρει την ολοκαίνουργιά του κάρτα εδεσμάτων. Ό,τι και να σου πω θα είναι πολύ λίγο, γι’ αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι μια γευστική δοκιμή.
-
Αν κι εσύ διερωτάσαι για τη συνεχή κοσμοσυρροή στο αγαπημένο σου Marmitta στη Λευκωσία, τότε σε ενημερώνω ότι οι νέες προσθήκες στο μενού, όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα σε κουμανταρία, το ψητό καλαμάρι με ταμπούλι και το a la minute φτιαγμένο μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού, έχουν ενθουσιάσει όλους τους πιστούς του θαμώνες.
-
Η νέα υπηρεσία του Swiss Cottage στη Λευκωσία σε θέλει να απολαμβάνεις στο δικό σου χώρο εξαιρετικής ποιότητας Black Angus βοδινά burger, συνοδευμένα από τηγανητές πατάτες και σαλάτα, με την τιμολόγησή τους να ξεκινά από τα €6.90 μόνο.
-
Η οδός Στασικράτους άρχισε να παίρνει και πάλι την ανιούσα, με το ‘L’Artigiano – Espresso & Wine Bar’ να βάζει και αυτό το λιθαράκι του στην όλη αναβάθμιση. Το πλημμυρισμένο με τη ρουστίκ αρχοντιά του κόκκινου χειροποίητου πυρότουβλου μαγαζάκι (δίπλα στο Tony & Guy) θα στείλει στον έβδομο ουρανό τους λάτρεις των Speciality Coffees, αλλά και όλους τους οινολάτρεις με τα βραβευμένα του, value for money κρασιά. Για τους πεινασμένους τα πράγματα είναι άκρως θετικά εφόσον εκεί θα προσφέρονται αυστηρώς σπιτικά/artisan φαγητά, αμφίψωμα, αλλά και snacks VS platters για ιδιαίτερα απαιτητικούς.
- Ο επενδυτικός, στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, οίστρος στο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, δεν λέει να κοπάσει. Μετά την εξωραϊστική, κόστους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ στο fish restaurant Limanaki, πήρε σειρά και αποπερατώθηκε η αναδιαμόρφωση του Grill Room. Στην πιο εμβληματική, άρτι αφιχθείσα βεράντα που προστέθηκε -με θέα φυσικά τη θάλασσα- θα έχεις πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνεις μοναδικά, δικής τους εισαγωγής βοδινά φιλέτα, διά χειρός του παγκόσμια βραβευμένου σεφ Βαλεντινού Μιχαήλ. Οι οινοσυμποσιαστές, από την άλλη, θα βρουν τον παράδεισό τους, εφόσον η βραβευμένη ως best sommelier, Alissa Gortsinskaja θα βρίσκεται συνεχώς παραδίπλα σου, ασκώντας με επαγγελματισμό τα καθήκοντά της.
Σχετικά
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό
10 ταράτσες, κήποι και αυλές στη Λευκωσία, για νόστιμο summer in the city
Οι τοποθεσίες που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου για απόδραση από τη ζέστη, νοστιμιά και δροσιά
Στα 7 Κλειδιά αφιερώνουν μια βραδιά στα πορτοκαλί κρασιά της Κύπρου
Εδώ θα ανακαλύψεις και θα δοκιμάσεις επιλεγμένες ετικέτες τοπικών πορτοκαλί κρασιών
Μία ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, που αξίζει να ανακαλύψεις
Εδώ θα απολαύσεις το γεύμα σου με φόντο το απέραντο γαλάζιο
food is life: δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό μενού των wagamama και αυτά είναι τα πιάτα που ξεχωρίσαμε
Mε δροσερές επιλογές, έντονα αρώματα και πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση του comfort food και τη φρεσκάδα που ζητά η εποχή
Yakitori by the Pool: Η πιο ατμοσφαιρική γαστρονομική βραδιά του καλοκαιριού
Tο O’Shin του Elysium προσκαλεί τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας σε μια βραδιά όπου η φωτιά, η τεχνική και η γεύση γίνονται ένα
Ένα υπέροχος κήπος, δύο σεφ, μία κορυφαία εμπειρία
Το Four Hands Dinner στο Ristorante Bacco μετέτρεψε ένα καλοκαιρινό βράδυ σε εμπειρία αισθήσεων