Guide , Η Κύπρος σε Εικόνες & Video

Ξεχάστε τα κίτρινα πλαστικά κρεβατάκια του Κόννου

Ο Κόννος πέρασε στα χέρια των Δήμων -εξ ου και αλλάζει!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2015

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνων που πήγαιναν την παραλία του Κόννου μόνο και μόνο για τα χαρακτηριστικά κίτρινα πλαστικά κρεβατάκια τα οποία μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και σαν ξαπλώστρα στην άμμο και για να ριλαξάρεις στη θάλασσα, λυπάμαι αλλά θα σε στενοχωρήσω. Γιατί; Γιατί αυτά που ήξερες πρέπει να τα ξεχάσεις.

Ξεχάσε λοιπόν, τις λευκές ομπρέλες και τα αγαπημένα σου κίτρινα κρεβατάκια, τα οποία αποτελούν πλέον παρελθόν... αφού ο Κόννος τώρα χρωματίστηκε μπλε!

Με δύο αποχρώσεις όμως: με το χαρακτηριστικό μπλε για τις ομπρέλες του Δήμου Παραλιμνίου και ένα πιο σκούρο μπλε για το Δήμο Αγίας Νάπας.

Αυτό συμβαίνει γιατί η παραλία έφυγε από τα χέρια του ιδιώτη και πέρασε στους Δήμους, οι οποίοι ερίζουν για την περιοχή. Και μια και δεν μπορούσαν οι δυο Δήμοι να παραχωρήσουν την περιοχή σε άλλα χέρια, αποφάσισαν να αναλάβουν οι ίδιοι και φυσικά να βρουν μια χρυσή τομή.

Έτσι ο κάθε Δήμος θα διαχειρίζεται τη μισή παραλία και τα μισά κρεβατάκια και ομπρέλες, με τα έσοδα να εισρέουν από μισά στα ταμεία του Παραλιμνίου και της Αγίας Νάπας.

[ΠΗΓΗ]

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close