Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ζήσε μια αλλιώτικη εμπειρία στο Bistrot 55

Τα δρομάκια πέριξ του Μεσαιωνικού Κάστρου Λεμεσού, θα σε οδηγήσουν στο resto bar καμάρι της, το Β 55

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2015

Αποτελεί ένα απίστευτα εμβληματικό και ντιζαϊνάτο χώρο, που παντρεύει αισθησιακά την αρχοντιά της λευκόχρωμης πέτρας του τόπου, μαζί με μεταμοντέρνα στοιχεία και καλλιτεχνικές φωτογραφίες της φωτογράφου και ιδιοκτήτριας, Μικαέλλας Αλεξάνδρου.

Τα εξαιρετικά μεσογειακά του πιάτα, όλα νοτισμένα με δημιουργικότητα, απλότητα γεύσεων και αναβαθμισμένη ποιότητας υλικά .Οι άνθρωποί του θα είναι παραδίπλά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου σου, εξυπηρετώντας σε με ευγένεια, επαγγελματισμό και άκρως φιλική διάθεση.

Η τιμολόγηση των τεσσάρων κυριακάτικων, brunch προτάσεων, των ποικίλων επιλογών για μεσημεριανό γεύμα και της βραδινής λίστας φαγητών και ποτών είναι απίστευτα λογική, δεδομένης της ποιότητας υλικών, των εξειδικευμένων προπαρασκευαστικών, για κάθε ένα φαγητό, ενεργειών, αλλά και του άψογου σερβίς.

Από το κυριακάτικο brunch επέλεξε το quishe με κερασοντομάτες και τυρί, ενώ από τη μεσημεριανή κάρτα ψήφισε με την παρέα σου τη σαλάτα με καπνιστή πέστροφα, μάραθο και granny smith μήλα ή τα σπιτικά μπιφτεκάκια σε ψωμί τσιαπάτα. Από τη βραδινή κάρτα μην αγνοήσεις τη σιγοψημένη χοιρινή κοιλιά με καραμελωμένα κρεμμύδια, τα ραβιόλι με μανιτάρια του δάσους, αλλά και ούτε πρέπει να παρακάμψεις το εξαίρετο σε υφή και γεύση, βοδινό black angus φιλέτο.

 

(25212100) οδός Ελευθερίας 55, πλησίον Limassol Marina και Μεσαιωνικού Κάστρου, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close