Things to Do , Top Stories

9+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις επιστρέφοντας από τις διακοπές

Το 10 το καλό

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2015

Γύρισες από τις διακοπές και κατ' επέκταση και στη δουλειά. Αν και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει επίσημα -ούτε όμως και ενεπίσημα, μια και στην Κύπρο, το καλοκαίρι καλά κρατεί για πολύ καιρό μετά τον Αύγουστο-, έχουμε όλοι αρχίσει να μπαίνουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και έχουμε γυρίσει στις υποχρεώσεις μας.

Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, οπότε μην αφήσεις τίποτα να σε πάρει από κάτω. Ορίστε 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

1. Πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα. Μπορεί οι παραλίες της Κύπρου να μη θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που βρισκόσουν μερικές μέρες πριν, αλλά αποτελούν την τέλεια διέξοδο σε μία ζεστή μέρα. Άλλωστε, και οι δικές μας παραλίες έχουν τη χάρη του. 

 

2. Μια βραδιά στο θερινό σινεμά. Τι πιο καλοκαιρινό και ευχάριστο από μία ταινία στο θερινό; Το Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό φέτος αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία το θεσμό του θερινού σινεμά, το οποίο και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες με δύο υπαίθριες προβολές. Την τελευταία νύχτα του φετινού καλοκαιριού, στις 31 Αυγούστου, θα προβληθεί η ταινία «Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν», 2013 («Chinese Puzzle») με την Αudrey Tautou και τον Romain Duris. 

Το θερινό Ριάλτο θα λειτουργήσει για τελευταία φορά φέτος τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου με την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Πέρα απ’ το όνειρο» («The Congress»), του Ari Folman (Βραβείο Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2013  - Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων). 

Απολαύστε το, όσο είναι ακόμα ανοιχτά.

Οι ταινίες θα προβληθούν στο Χώρο Στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο). Ώρα έναρξης: 21.00.
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77777745. Εισιτήρια: €5 (e-ticket: www.rialto.com.cy). 

3. Φάε παγωτό. Όσο η ζέστη είναι ακόμα εδώ, έχεις την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις παγωτού που υπάρχουν. Δίαιτα από φθινόπωρο.

5. Απόλαυσε τα καλοκαιρινά φρούτα. Τον χειμώνα θα σου λείψουν, οπότε απόλαυσε τώρα, όσο μπορείς το αγαπημένο σου καρπούζι και πεπόνι.

6. Μαζευτείτε στο μπαλκόνι. Όσο ο καιρός το επιτρέπει, μάζεψε τους αγαπημένους σου φίλους στο μπαλκόνι σου για ευχάριστες καλοκαιρινές βραδιές.

7. Ασχολήσου με τον κήπο σου. Δεν έχεις κήπο; Κανένα πρόβλημα! Αγόρασε γλάστρες ή κάνε κηπουρική στο μπαλκόνι σου. Η κηπουρική είναι ένα δημιουργικό και αγχολυτικό χόμπι που θα κάνει το σπίτι σου πιο όμορφο.

8. Ξεκίνησε το τρέξιμο. Νέα σεζόν, σημαίνει και νέοι στόχοι και η υγεία σου πρέπει να είναι ο βασικότερος. Ξεκίνησε από το γρήγορο περπάτημα ή έναν περίπατο και βάλε για τα καλά το τρέξιμο στην καθημερινότητά σου.

9. Οργάνωσε το σπίτι σου. Μπορεί να σου φαίνεται πολλή δουλειά, αλλά θα νιώσεις πολύ καλύτερα όταν πετάξεις όλα τα άχρηστα και τα αχρείαστα που έχεις στο σπίτι σου. Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

10. Πήγαινε σε μια συναυλία. Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μπορεί ημερολογιακά τουλάχιστον να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, στην Κύπρο όμως συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που μαζί του κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανοιχτά θέατρο, υπαίθριους χώρους, πλατείες και όχι μόνο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close