Things to Do , Εκδηλώσεις

Το TEDxLimassol 2015 επιστρέφει τον Οκτώβριο

Στη Λεμεσό, με θέμα της φετινής εκδήλωσηςTrueHeroes- Πραγματικοί Ήρωες

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό στις 3 Οκτωβρίου με μεγάλο χορηγό την Τράπεζα Κύπρου και την ΜΤΝ.

Το TEDxLimassol γίνεται στο θέατρο Ριάλτο, στις 3 Οκτωβρίου με θέμα True Heroes. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης True Heroes - Πραγματικοί Ήρωες αντλεί έμπνευση από ανθρώπους που δεν επαναπαύονται και που συνεχίζουν να καινοτομούν στον τομέα τους. Που εμπνέουν τους γύρω τους και που χαρακτηρίζονται ως πραγματικοί ήρωες ο κάθε ένας στην εξειδίκευσή του. Η διοργάνωση TEDxLimassol με περισσότερους από 20 ομιλητές και μουσικούς υπόσχεται να εκπλήξει όλη την πόλη της Λεμεσού.

Η εκδήλωση που γίνεται με τις διεθνείς προδιαγραφές βρίσκει συμμάχους επιχειρήσεις που συνεχίζουν να καινοτομούν και να δημιουργούν τις εξελίξεις στον κλάδο τους, το TEDxLimassol είναι powered by Bank of Cyprus και MTN. Διαχρονικός συνεργάτης επικοινωνίας: Sigmalive.

Το συνέδριο TEDxLimassol «έσπασε» και φέτος ρεκόρ εθελοντών. Μαζί με την κεντρική ομάδα, περισσότεροι από 100 εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και να προσφέρουν μια εμπειρία ζωής στους συμμετέχοντες.

Το TEDxLimassol εντάσσει τη Λεμεσό στον μακρύ κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα TED event και σχεδιάζεται ώστε να αποτελέσει το συνέδριο – ορόσημο της πόλης για το 2015. Το δεύτερο TEDxLimassol αντλεί έμπνευση από τον εξωστρεφή και πολυεθνικό, απρόβλεπτο και προκλητικό χαρακτήρα της πόλης. Με την πλειονότητα των προσκεκλημένων να προέρχεται από το εξωτερικό, δεσμεύεται να ξεφύγει από την κλασική συνταγή των «τοπικών» διοργανώσεων αντανακλώντας έτσι τον κοσμοπολιτισμό της Λεμεσού. Η διοργάνωση αποσκοπεί να συμβάλει στην τοποθέτηση της πόλης ως επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διεθνή της εικόνα αλλά και τη στρατηγική της θέση σε επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο.

Η Λυδία Ζαννέττου, curator του TEDxLimassol δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει, φτάνει να κάνουμε όλοι κάτι για αυτόν. Οι ήρωες υπάρχουν, ζουν ανάμεσά μας και έρχονται στη σκηνή του TEDxLimassol για να μας εμπνεύσουν. Ετοιμαστείτε γιατί τον Οκτώβριο θα γίνουμε το κέντρο της προσοχής του δυναμικού κοινού της χώρας μας και του κόσμου.».

Τα εισιτήρια προπωλούνται στο site www.tedxlimassol.com το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται διαρκώς από σήμερα μέχρι τον Οκτώβριο. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close