Things to Do , Top Stories

Το νέο πρόγραμμα του Ράδιο Πρώτο θα σε "κολλήσει" στο ραδιόφωνο

Μείνετε συντονισμένοι

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το Ράδιο Πρώτο γιορτάζει τα 25χρονά του και με αυτήν την ευακιρία ανανεώνετε το πρόγραμμά του με την είσοδο καινούργιων προσώπων και πάνω από όλα με δυνατούς συνδυασμούς ραδιοφωνικών παραγωγών που θα σας κάνουν να "κολλήσετε" στο ραδιόφωνο!

Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από τον Λάζαρο Μαύρο, σκιαγραφώντας την επικαιρότητα. Ενώ στη συνέχεια θα κάνουν την είσοδο τους ο Λούης Πατσαλίδης με την Κριστιάνα Γεωργίου έτοιμοι να ζυγιστούν, από τις 14 Σεπτεμβρίου! Η Κατερίνα Χριστοφίδου αναλαμβάνει τα ηνία και τα βγάζει όλα στο φως με εκλεκτούς καλεσμένους. Ακολούθως επί τω έργω βρίσκονται τα φιλαράκια, Ζαχαρίας, Μαρία & Friends, με τον Ζαχαρία Φιλιππίδη και τη Μαρία Κάνθερ.

Και επειδή είναι ήδη απογευματάκι έφτασε η ώρα για «Κουβέντες... και νότες λαϊκές» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, ενώ δίνει σκυτάλη στις «ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ», Ρούλα Γεωργιάδου και Σύλια Ιωαννίδου, από τις 6 μέχρι τις 8. Όταν βραδιάσει για τα καλά η Πέννυ Φοινίρη συνεχίζει μέχρι «Αργά» ενώ για τους ξενύχτηδες ακολουθεί ο Ανδρέας Χρυσάνθου με το «Ραδιοφωνικό Ξενύχτι».

Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί αφού το σαββατοκύριακο  η παρέα μεγαλώνει και πίσω από το μικρόφωνο βρίσκονται Στέλιος Χιώτης, Γιώργος Καραμπατάκης, Άντρη Βωνιάτη, Ρούλα Ζαχαρία και τις Κυριακές φυσικά μετά από 25 χρόνια, πιστός στο ραντεβού του, «Της Κυριακής το κάγκελο», ο Δημήτρης Καλλέργης έχοντας πλέον στη συντροφιά του τη Γεωργία Αναστασίου. 25 χρόνια ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδιος παραγωγός, ίδιος τίτλος.

Από τον κόσμο που τους ακολουθεί πιστά από επιλογή και όχι από επιβολή, το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή και έχει καταφέρει να μείνει εκεί, κάνοντας το χρόνο φίλο!

Μείνετε συντονισμένοι στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, ψυχαγωγία και αθλητισμό.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close