Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

"Cult", ένας νέος χώρος δημιουργικής συνάντησης

Κάτι πολλά περισσότερα από ένα μπαράκι

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2015

Ένας νέος, διαφορετικός, εναλλακτικός χώρος έκανε την εμφάνισή του τελευταίως στη Λεμεσό. Το Cult Tag Friends of Arts & Design είναι ένα κλασικό μπαράκι και παράλληλα ένας χώρος δημιουργικής συνάντησης ατόμων που έχουν την αισθητική στις φλέβες τους.

Εμπνευσμένο από τον Designer Γεώργιο Νικολάου, το Cult Tag (Friends of Arts & Design) είναι ένα όμορφο και καλαίσθητο στέκι όπου κατ’ αρχάς περνάς όμορφα και χαλαρά. Εδώ η αισθητική είναι η κοινή γλώσσα μας. Ψαγμένοι άνθρωποι με ενδιαφέροντες απόψεις συναντιούνται, πίνουν, τρώνε, βρίσκουν διέξοδο στις αναζητήσεις τους, μοιράζονται, διασκεδάζουν και περνούν τη μέρα τους, ή τη νύχτα τους… διαφορετικά.

Σκοπός του Cult Tag (Friends of Arts & Design) είναι να φέρει κοντά άτομα με κοινό τους ενδιαφέρον τις Τέχνες και κυρίως τον τομέα του Design, να δημιουργήσει ένα καταφύγιο ελεύθερων απόψεων με κεντρικό θέμα την αισθητική, να παράγει συζητήσεις για νέες τάσεις και προοπτικές, να γίνει μια δεξαμενή σκέψης (think tank) για την ιστορία και το μέλλον του Design σε Κύπρο και εξωτερικό. Επίσης στοχεύει στο να να στεγάζει την ελευθερία έκφρασης μέσα από εκθέσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια και διαλέξεις που κρίνονται πειραματικά-ψυχαγωγικά-πρωτοποριακά-πειραγμένα-αντισυμβατικά-ανατρεπτικά-προκλητικά-αντικομφορμιστικά και να δημιουργήσει μια κοινότητα ενεργών μελών που έχουν πάθος με την αισθητική του Design.

(25109309) οδός Αγίου Ανδρέου 241 Λεμεσός 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close