Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Φιέστα γεύσης στο ολοκαίνουργιο Fogo & Brasa Churrascaria Brasil

Το νέο εστιατόριο τουGustavo Manduca υπόσχεται να σκοράσει στη γεύση

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί ο Gustavo Manduca, γνωστός άσος και παράγοντας στον Αποέλ, να έχει σκοράρει πολλά ποδοσφαιρικά τέρματα στην καριέρα του, αλλά τώρα μαζί με το συνεργάτη του και chef Jeffrey Hoffens έχουν ποντάρει και στο χώρο της εστίασης με το βραζιλιάνικου DNA Fogo e Brasa (Φωτιά και κάρβουνα). Έδρα τους, το πρώην εστιατόριο Seiko και X.O. επί της οδού Στασικράτους, στην οποία έχεις να επιλέξεις μαζί με την παρέα σου, μια θέση στο απ’ άκρη σ’ άκρη face lifted εσωτερικό χώρο ή στην καλυμμένη με ντεκ, αέρινη βεράντα του.

Αφού τύχεις θερμής υποδοχής, σαν και του λόγου μου, από την παραδοσιακά ντυμένη με πανέμορφη βραζιλιάνικη στολή, hostess, επιβάλλεται να γίνεις κι εσύ ένα με τις παρέες που ήδη δροσίζουν τον ουρανίσκο τους με άπαιχτο Caipirinha cocktail (€7) στο τοξωτό μπαρ της εισόδου, αλλά και να απολαύσεις αφ’ υψηλού την περιδιάβαση των pasadoros με τις φορτωμένες, με ποικιλία κρεατικών, σούβλες, ανάμεσα στα τραπέζια των οινοσυμποσιαστών. Βήμα δεύτερο, μα και απείρως ορεκτικό, η επίσκεψή σου στο συνεχώς φρεσκαρισμένο Salad Bar του εστιατορίου, με σένα να γεμίζεις το πιάτο σου με ποικιλόχρωμες σαλάτες, αλλαντικά και τυριά, μα και παραδοσιακό, απίστευτα εύγευστο, Brazilian Feijao (μαύρα φασόλια με κρέας). Το μακρόστενο παράθυρο θα σου επιστρέψει φυσικά να απολαύσεις το όλο γαστρονομικό γίγνεσθαι εντός των υπερσύγχρονων κουζινών του chef Jeffrey και των Βραζιλιάνων συμπαραστατών του, υποδεχόμενος έτσι σιγά-σιγά το λουκούλλειο καταιγισμό των σερβιτόρων, που περνώντας από το τραπέζι σου, θα σε σερβίρουν μέχρι τελικής πτώσεως καλοψημένα και διακριτικά μαριναρισμένα κρεατικά.

Πες ‘ναι’ φυσικά στο signature τους Picanha, στο beef ancho (rib eye), στο filet mignon και στο Alcatra (top sirloin), αλλά και μην παρακάμψεις τα μαριναρισμένα μπούτια κοτόπουλου, τα εμποτισμένα με signature BBQ sauce, spare ribs ή τα linguica, τα πικάντικα βραζιλιάνικα λουκάνικα. Όσο για το τέλος, αρωμάτισε κι εσύ το στόμα σου με σχαροψημένο, σουβλιστό ανανά, απογειωμένο με βανίλια. Η τιμή για απεριόριστη κατανάλωση φαγητού από το μπουφέ και των 12 κρεατικών σχάρας που επιλέγει κάθε μέρα ο gaucho chef, ανέρχεται στα €28 το άτομο, εξαιρουμένων των ποτών.

(22250160) Στασικράτους 26, Λευκωσία. Τρ-Κ 19.00-23.00. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close