Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τρώμε στου φοβερού... Βρασίδα!

Στο γραφικό χωριό Τάλα της Πάφου βρίσκεται η Ταβέρνα Βρασίδας που προσφέρει μια εντελώς μοναδική γευστική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2015

Είτε καθίσεις στη μεγάλη του δροσερή βεράντα τα καλοκαίρια είτε στη ζεστασιά του όμορφα διακοσμημένου, εσωτερικού του χώρου, για τα κρύα βράδια του χειμώνα, σίγουρα θα νιώσεις φιλόξενα και οικεία! Οι χώροι έχουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, τον οποίο δημιούργησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο ξυλόγλυπτης Βρασίδας. Οι γιοι του, οι οποίοι σήμερα διαχειρίζονται την ταβέρνα, συνεχίζουν την παράδοση σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον με πλούσιο και βελτιωμένο μενού. Μπορείς να απολαύσεις πλούσιους παραδοσιακούς μεζέδες και όχι μόνο, αφού στο μενού θα βρεις ένα συνδυασμό της παλιάς κυπριακής παραδοσιακής κουζίνας με σύγχρονες γαστρονομικές πινελιές. Βάλε, ακόμη, στα υπόψη, ότι στο χώρο υπάρχει ένα λαογραφικό μουσείο για να επισκεφτείς, ένας μικρός καταρράκτης με εσωτερική πηγή και… ένα τραπέζι, για 6, σε ένα δέντρο στο οποίο ανεβαίνεις από μια σπειροειδή σκάλα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Το κυριακάτικο μπουφέ του καλύπτει κάθε γούστο. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα βρεις κλέφτικο παραδοσιακό, ψημένο σε φούρνο που είναι χτισμένος μέσα στο βουνό, στο χώρο της ταβέρνας! Καθημερινά απολαμβάνεις φαγητά σχάρας και μαγειρευτά, ενώ, σαν τέλος, δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα τα κουλουράκια με το χαρουπόμελο, που τα φτιάχνει από το 1993.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στον Βρασίδα απολαμβάνεις ακούσματα, από το τότε μέχρι το σήμερα, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με ποιοτική ελληνική μουσική. Διοργανώνει, επίσης, Κρητικές μουσικές βραδιές αλλά και βραδιές τζαζ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close