Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μεζεδοπαγιδεύματα

Ανακάλυψες την σπουδαία ταβέρνα που στεγάζεται σ’ ένα παλιό αρχοντικό της Λεμεσού;

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2015

Είναι πλέον ξακουστή κι αγαπημένη! Μια σπουδαία ταβέρνα που στεγάζεται σ’ ένα παλιό αρχοντικό της Λεμεσού με υπέροχο διάκοσμο και ωραία ατμόσφαιρα! Είτε επιλέξεις την καταπράσινη αυλή της είτε το ζεστό και φιλόξενο ενδοχώρο της, εσύ απλώς θα πάρεις θέση -μαζί με την παρέα σου- σε ένα από τα όμορφα στρωμένα τραπεζάκια της ταβέρνας και θα ετοιμαστείς για μια μοναδική μεζεδοκατάνυξη! Οι μεζέδες της ‘Μεζεδοπαγίδας’ αποτελούνται από 24 διαφορετικά πιάτα ανάμεσα σε αυτά ορεκτικά, μαγειρευτά και σχάρας και φημίζονται για τη νοστιμιά και την ποιότητά τους. Τι περιμένεις, λοιπόν; Κλείσε θέση τώρακαι ζήσε την πιο ζεστή φιλοξενία μιας αυθεντικής κυπριακής ταβέρνας, με ποιοτική, ζωντανή μουσική και καλό φαγητό.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Δοκίμασε την ιταλική τους σαλάτα με ρόδι, παρμεζάνα, ρόκα και καραμελωμένο βαλσάμικο που σερβίρεται μέσα σε κούπα από πίτα που φτιάχνουν οι ίδιοι και τους καραόλους τους, που όχι μόνο τους μαγειρεύουν αλλά και τους εκτρέφουν.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Πραγματικά διασκεδάζεις με την ποιοτική μουσική της Μεζεδοπαγίδας και το εξαίρετο μουσικό της σχήμα. Στο αρμόνιο είναι ο Κώστας Πρασίδης, στο μπουζούκι ο Κυριάκος Χριστοδούλου και τραγουδούν οι Χριστίνα Ζαντή και Γιώργος Δάντης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close