Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

12 ιστορικές πιτσαρίες της Κύπρου που αντέχουν στο χρόνο

Πίτσες που κουβαλούν μεγάλη ιστορία και ξυλόφουρνους που μετρούν ατέλειωτες ώρες ψησίματος!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2015

Είναι κάποιες αναμνήσεις στη ζωή, που τις θυμάσαι ξεχωριστά χάρη σε μια από τις πολύτιμες αισθήσεις σου. Τη γεύση. Έτσι και εμείς στο άκουσμα της λέξης "πίτσα" οι αναμνήσεις που μας έρχονται στο μυαλό συνδέονται με πίτσες φτιαγμένες με σπιτική ζύμη, λεπτό φύλλο και αγνά υλικά, τα οποία συνήθως κρύβονταν κάτω από τόνους τυριού που τέντωνε με το που έπιανες ένα κομμάτι. 

Και για υπηρεσία delivery ούτε λόγος!  Ήθελες πίτσα, παράγγελνες και περίμενες στην ουρά για να πάρεις το δικό σου χάρτινο κουτί με την πίτσα που άχνιζε!

Οι πιτσαρίες που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε από παλιά. Τα παλαιότερα και πιο κλασικά στέκια που θυμόμαστε με αγάπη και λαιμαργία, συγκεντρώθηκαν σε ένα θέμα της City Free Press και παρουσιάζονται στο πιο νόστιμο και λαχταριστό άρθρο. 

Σίγουρα στην προηγούμενη ζωή μας πρέπει να ήμασταν Ιταλοί!  Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα με τις πίτσες και ιδιαίτερα με αυτές που τρώμε από παλιά...

Μάθε ΕΔΩ ποιες είναι οι πιο παλιές, από τις πρώτες πιτσαρίες του νησιού, μέχρι τις  συνοικιακές πιτσαρίες της γειτονιάς, που ζεσταίνουν ακόμα φούρνους και φτιάχνουν πίτσα… απ’ τα παλιά. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close