Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο Συμπόσιο στο Πελέντρι θα φας καλά και αυθεντικά

Πάμε εκδρομή στο Πελέντρι για καλό φαγητό, καθαρό αέρα και φυσικά αυθεντική φιλοξενία

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2015

Το σαββατοκύριακο πλησιάζει, αποτελώντας την ιδανική ευκαιρία για βόλτα στην εξοχή, αυθεντικό φαγητό, περιδιάβαση σε γραφικά δρομάκια, καφέ και καλή παρέα! Και γιατί όχι και διαμονή. 

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα τα βρεις επισκεπτόμενος το χωριό Πελέντρι της επαρχίας Λεμεσού, το οποίο θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή, γιατί εκεί θα ανακαλύψεις τις ομορφιές της Κύπρου και τη δύναμη των ανθρώπων να στηρίξουν τον τόπο που αγαπούν! 

Τέτοιοι άνθρωποι λοιπόν είναι και οι ιδιοκτήτες της παραδοσιακής ταβέρνας Συμπόσιο, την οποία θα βρεις στο νότιο άκρο του Πελενδριού, σ’ ένα όμορφο αναπαλαιωμένο αρχοντικό. 

Μια ζεστή ταβερνούλα, περιτριγυρισμένη από πράσινο, που θα σου θυμίσει το σπίτι της γιαγιάς στο χωριό και θα σε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, τότε που όλα ήταν αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά και νόστιμα.

Κάθισε στο εσωτερικό δίπλα στο τζάκι και απόλαυσε παραδοσιακούς κυπριακούς μεζέδες, άγρια χόρτα εποχής, εποχιακά άγρια μανιτάρια, σαλάτα απευθείας απο τον κήπο τους και πολλά άλλα οικολογικά προϊόντα δικής τους παραγωγής.

Μάθε ακόμα ότι αναλαμβάνουν όλων των ειδών εκδηλώσεις, ενώ οργανώνουν και τάξεις Μαγειρικής για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν. 

Και δεν είναι μόνο το εκπληκτικό φαγητό της, η φιλικό και φιλόξενη εξυπηρέτηση και στο ζεστό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσουν, αλλά και με οι πολύ προστές τιμές της. 

Κι αν νιώσεις τόσο οικεία που δεν θέλεις να φύγεις από εκεί, τα Αγροτουριστικά Καταλύματα «Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» που βρίσκονται πάνω από την ταβέρνα θα αποτελέσουν τον ιδανικό χώρο διαμονής. Εξάλλου προσφέρονται για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση, αλλά και όσους θέλουν να περιηγηθούν στο χωριό.

Τα Αγροτουριστικά Καταλύματα «Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», αποτελούνται από δυο πετρόκτιστα σπιτάκια ενός υπνοδωματίου και ένα πετρόκτιστο σπιτάκι των δυο υπνοδωματίων.Όλα τα σπιτάκια διαθέτουν τζάκι και αυλή με παραδοσιακούς φούρνους, ενώ τα υπνοδωμάτια τους είναι παραδοσιακά επιπλωμένα. Επιπρόσθετα, στο κάθε σπιτάκι υπάρχει πλήρης κλιματισμός (ψύξη- θέρμανση), τηλεόραση αλλά και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να έχεις μια άνετη διαμονή.

Συμπόσιο (99404348) Προδρόμου 61, Πελέντρι, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close