Things to Do , Top Stories

4 χριστουγεννιάτικα bazaar

Θα μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί τα Χριστούγεννα να διαρκούν μόλις λίγες μέρες, η γιορτινή διάθεση όμως κατακλύζει τις πόλεις της Ευρώπης για τουλάχιστον ένα μήνα. Το ίδιο συμβαίνει και στο νησί μας! Από τα μέσα του Νοέμβρη στήνονται οι πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές, και παραμυθουπόλεις, γεμίζοντας χρώμα και θετική ενέργεια τις πόλεις. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε το τριήμερο που ακολουθεί να σε στείλουμε σε κάποιες από αυτές, για να μπεις σε κλίμα γιορτινό αλλά και να κάνεις αγορές!

 

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι ΠΑΣΥΚΑΦ
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου.

Το Παζαράκι θα φιλοξενηθεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη και έχει ιδιαίτερη σημασία για το σύνδεσμο, καθώς ενισχύει τις δωρεάν Υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει σε συνανθρώπους μας με καρκίνο.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμβάλετε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας τις δικές σας σπεσιαλιτέ, χειροτεχνίες ή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια.

Εισιτήρια εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από τα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου μας (Φωτεινού Πανά 12 & 14, Λευκωσία – Περιοχή  Αγοράς  Αγίου Αντωνίου) ή στη ΛΕΒΕΝΤΕΙΟ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ κατά την ημέρα της εκδήλωσης.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά
Μια γεύση ωστόσο από τα Χριστούγεννα της Ευρώπης θα μας φέρει στην Κύπρο ο Κυπρο-Γερμανικό Πολιτιστικός Σύνδεσμος.

Στο πλαίσιο του Μήνα Γερμανικής γλώσσας, ο Κυπρο-Γερμανικό Πολιτιστικός Σύνδεσμος, λοιπόν, μας καλεί να πάρουμε μια μικρή γεύση από τα δικά τους Χριστούγεννα και τις περίφημες αγορές τους, διοργανώνοντας στην Κύπρο γερμανική παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 στο Ινστιτούτο Γκαίτε, στην πρωτεύουσα!

Στην αγορά λοιπόν που θα στηθεί, θα διατίθενται σε προσιτές τιμές οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές (Lebkuchen και Stollen), τις οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση, κατευθείαν από τη Γερμανία. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Eléa Golf Club
Το χριστουγεννιάτικο παζαράκι του Eléa θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Nοεμβρίου από τις 10 το πρωί εώς τις 4 το απόγευμα. Mικροπωλητές θα εκθέτουν και θα πουλάνε τόσο χειροποίητα όσο και εισαγόμενα προϊόντα. Kεριά, βιβλία, κοσμήματα, κέικ, γλυκά, κεραμικά και προϊόντα ομορφιάς θα είναι μερικά από τα διαθέσιμα προϊόντα προς πώληση.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο ξενοδοχείο Άστυ
Ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο παζαράκι διοργανώνεται την Κυριακή στο ξενοδοχείο Άστυ στη Λευκωσία για να στηρίξει άτομα, ομάδες και συνδέσμους που φτιάχνουν δικά τους προϊόντα από τις οργανώσεις Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας, Cans for Kids, Μικροί Εθελοντές, Πολυδύναμο Αγ. Δομετίου, Παγκύρια Οργάνωση Νεφροπαθών και Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Εκεί θα βρείτε χειροτεχνίες, προϊόντα για δώρα και πολλά άλλλα γιορτινά καλούδια από τους: Η Ελια με κοσμήματα, η Μάρω και η Νόνη από το Πατσαούρι, η Ζωή με πλεκτά και δωράκια, η Μαριάννα με δωράκια, η Διάνα με στολίδια, η Μαρίνα με τα σαπούνια της, και η άλλη Ζωή με κοσμήματα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ 

 

Μην ξεχάσεις ακόμα:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close