Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Στέκκι της Σχάρας

Είναι ένα από τα αγαπημένα στέκια των Λευκωσιατών

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2015

Η εξαιρετική ποιότητα των καλομαγειρεμένων πιάτων του, αλλά και των σχαρομεζέδων που ετοιμάζει, παραμένουν μια φανατική συνήθεια για όλους όσοι αναζητούν την απόλυτη νοστιμιά στη ζωή τους. Το Στέκι όντως αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο της εστίασης. Εδώ όλα γίνονται! Θες όσπρια; Θες ποικιλία μεζέδων; Θες, αποκλειστικά και μόνο, είδη σχάρας; Πες την επιθυμία σου κι… έγινε! Είτε πας μεσημέρι είτε το βραδάκι, εδώ σε περιμένουν αυθεντικές, πατροπαράδοτες γεύσεις που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω! Στο φιλόξενό του χώρο, παίρνεις θέση και χαλαρώνεις, απολαμβάνοντας τη μεγάλη ποικιλία μεζέδων του και ρεμβάζοντας έξω την περαντζάδα του πολυσύχναστου κεντρικού δρόμου της πόλης.

Το μεσημέρι δοκίμασε τα όσπριά του, τα είδη σχάρας, τα ψαρικά του που είναι όλα καλομαγειρεμένα και φρέσκα της ημέρας. Το βράδυ απόλαυσε παραδοσιακούς μεζέδες ή επιλογή σχάρας. Μη διστάσεις να συνοδέψεις το γεύμα σου μ’ ένα ποτήρι από τον εκλεκτό οίνο, δικής τους εσοδείας, που παράγουν εδώ και 20 χρόνια.

Ο ίδιος ο χώρος σε εμπνέει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καλό φαγητό της ταβέρνας μαζί με καλή παρέα και τη φιλική του εξυπηρέτηση. Εάν είσαι τύπος του γλεντιού και της διασκέδασης, τότε φρόντισε να κλείσεις τραπέζι την Παρασκευή. Το ‘Στέκι’ διοργανώνει τις ‘Μουσικές Παρασκευές’ με ζωντανή μουσική και άφθονο ξεφάντωμα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close