Things to Do , Top Stories

Το τέλειο ρεβεγιόν... στο βουνό

Γιορτινές αποδράσεις σε ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς χειμωνιάτικους προορισμούς, τα οποία δημιούργησαν μοναδικά πακέτα για τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2015

Εδώ και καιρό σκέφτεστε ότι τα φετινά Χριστούγεννα ή ο νέος χρόνος θα θέλατε να σας βρει να κάνετε χαλαρές διακοπές, μαζί με την οικογένειά σας! Αν λοιπόν ονειρεύεστε ένα υπέροχο αγροτουριστικό κατάλυμα σε κάποιο γραφικό χωριό του νησιού μας... δείτε πιο κάτω τις επιλογές που σας δίνουμε!
 
Αν πάλι θέλεις λάμψη και φινέτσα, τότε μπορείς να κάνεις ρεβεγιόν στα καλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας ή να πεταχθείς μέχρι τη Λεμεσό
 
 

Ayii Anargyri Spa Resort
Πρόκειται για ένα healing resort με ιαματικά νερά, σικάτη κάβα, γραφικό εκκλησάκι και αρχοντικό εστιατόριο, το οποίο σε προσκαλεί να περάσεις τις γιορτινές μέρες χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας βοτανικό τσάι που θα μαζέψεις ο ίδιος από τους κήπους του. Οι βραδιές των ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιφυλάσσουν δημιουργικό φαγητό και ζωντανή μουσική, σε πολύ προσιτές τιμές (€30 και €35 το άτομο για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αντίστοιχα).
Ακόμα, διατίθενται ειδικά πακέτα διαμονής από τις 23/12/2015-3/1/2016 σε τιμές που αρχίζουν από €195 για ένα βράδυ το διπλό δωμάτιο (με πρόγευμα, δείπνο και θεραπείες για δύο σε ιαματικά λουτρά). Αν θα βρίσκεσαι εκεί τις βραδιές των ρεβεγιόν, οι τιμές αυξάνονται κατά €10 και €20 αντίστοιχα.
(26814000, www.aasparesort.com) Μηλιού, επ. Πάφου.
 
 

Αριστοτέλειο Boutique Hotel 
Κάποιοι ίσως το θυμούνται. Όμως για τους περισσότερους αποτελεί μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα! Το Αριστοτέλειο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1917, παρέμεινε ανοικτό για μερικά χρόνια και μετά έκλεισε άδοξα. Μετά από περίπου 60 χρόνια, ανοίγει ξανά φέτος, εντελώς ανανεωμένο.
Συνδυάζει την παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική και τη γαλλική ρομαντική φινέτσα. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν Jacuzzi, όλα τζάκι, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεται με το σπα του Casale Panayiotis. Στις 24 και 26 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει opening event με ζεστό κρασί, κάστανα και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων θα έχει εορταστικό μπουφέ, το ίδιο και την πρωτοχρονιά με ζωντανή μουσική (€30 το άτομο).
(22953334) Χαράλαμπου Επαμεινώνδα 10, Πεδουλάς.
 
 

Droushia Heights hotel
Στο όμορφο Droushia Heights hotel οι εορτασμοί της παραμονής των Χριστουγέννων θα αρχίσουν από νωρίς με ποτό, board games στο πιάνο μπαρ, απογευματινό τσάι και καφέ δίπλα στο τζάκι. Το βράδυ θα σου προσφέρει εορταστικό gala dinner με ψυχαγωγική μουσική. Στους ίδιους εορταστικούς ρυθμούς θα κινηθεί και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με απογευματινό τσάι και καφέ, εορταστικό μπουφέ, βασιλόπιτα και λαχνούς. (Πακέτα από €160 για δύο άτομα με πρόγευμα σαμπάνιας και δείπνο).
(26332200/www.droushiaheightshotel.com) Δρούσεια, επ. Πάφου.
 
 

Linos inn
Το πανέμορφο γραφικό αγροτουριστικό κατάλυμα Ληνός, που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Κακοπετριάς, δεν προγραμματίζει κάτι ιδιαίτερο για την Παραμονή των Χριστουγέννων. Θα προσφέρει ωστόσο ένα
ιδιαίτερο σετ μενού ανήμερα της μεγάλης γιορτής με μουσική. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα πράγματα διαφοροποιούνται, έτσι το βράδυ θα χορτάσεις με μια πλειάδα από λιχουδιές του μπουφέ και σαμπάνια, πάντα με ψυχαγωγική μουσική (€25 το άτομο, €15 παιδιά).
(22923161/www.linosinn.com) Παλιά Κακοπετριά 34.
 
 

Troodos Hotel
Ιδανικό μέρος για να γιορτάσεις τις ιδιαίτερες αυτές μέρες στο βουνό. Βρίσκεται στην καρδιά της οροσειράς και στην πλατεία του Τροόδους. Είναι οργανωμένο, καθαρό, περιποιημένο και έχει ετοιμάσει για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων σετ μενού με επιπλέον νηστήσιμες επιλογές για όσους ακόμα νηστεύουν -από τη σούπα μέχρι το επιδόρπιο-, ενώ η παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιφυλάσσει το απόγευμα παρτίδες από τυχερά παιχνίδια, τσάι και κεραστικά και το βράδυ μπουφέ με ζωντανή μουσική.
(25420000/www.troodoshotel.com) Πλατεία Τροόδους 16, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close