Things to Do , Top Stories

To top 10 των γιορτών

Που θα πάμε, τι θα φάμε, που θα ξενυχτήσουμε και τι θα κάνουμε τις μέρες που έρχονται

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2015

Το Check In Cyprus σου παρουσιάζει μία εκτενή λίστα με όλα όσα ενδιαφέρουν τις χαλαρές και γιορτινές ημέρες που διανύουμε. Τα ρεβεγιόν, οι κρασιά, η έξοδος και όλα όσα θα μας κάνουν να νιώσουμε όμορφα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

1. Ρεβεγιόν στη Λευκωσία
Αν θα μείνεις στην πρωτεύουσα επέλεξε ανάμεσα στα τρία μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης για να περάσεις όμορφες και σικάτες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

2. Ρεβεγιόν στη Λεμεσό
Αν βρεθείς στη συμπρωτεύουσα ή είσαι από Λεμεσό σου έχω πέντε εκλεπτυσμένες επιλογές για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

3. Ρεβεγιόν στο βουνό
Μήπως θες να κάνεις ένα διαφορετικό ρεβεγιόν φέτος; Σου έχω τα καλύτερα αγροτουριστικά και όλα όσα θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστα στην ορεινή Κύπρο. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

4. Αγορά Christmas cake
To δημοφιλέστερο γλυκό των γιορτών δεν μπορεί να λείπει από το γιορτινό σου τραπέζι. Το Check In σου έφτιαξε μία λίστα με 34 καταστήματα από όπου μπορείς να αγοράσεις το Christmas cake της αρεσκείας σου.
Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

 

5. Που θα ξενυχτίσεις
Σίγουρα λίγη μουσική, χορός και γλέντι το θες τις γιορτές. Όλες οι πίστες της Κύπρου βρίσκονται ΕΔΩ. Διάλεξε και κάνε την κράτησή σου.

6. Τα κρασιά των γιορτών
Δεν γίνεται γιορτή χωρίς καλό κρασί. Μία μεγάλη λίστα σου προτείνει 65 διαφορετικά λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά για τις γιορτές, κουμανδαρίες και ζιβανίες μαζί με τα πιάτα που μπορείς να τα συνδυάσεις μαζί με τις συνταγές τους. Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

7. Πάμε Παραμυθούπολη
Η καλύτερη επιλογή για τις γιορτές είναι μία βόλτα στις Παραμυθουπόλεις, τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά αλλά και τη Λεωφόρο Χριστουγέννων στη Λευκωσία.  

8. Για φαγητό
Οι ημέρες προσφέρονται για όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Πάρε την παρέα, το ταίρι, φίλους και συγγενείς και βγες έξω σε ατμοσφαιρικά στέκια της Λευκωσίας, όμορφα bistro, για brunch Λευκωσία και brunch στη Λεμεσό και όλα τα νέα στέκια της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας.

9. Αν θες ένα καλό βιβλίο
Πάρε μία ιδέα από την λίστα με τα καλύτερα βιβλία του 2015 είτε για να διαβάσεις είτε για να κάνεις ένα όμορφο δώρο σε φίλους. Η λίστα ΕΔΩ.

10. Αν βρεθείς Αθήνα
Η ελληνική πρωτεύουσα είναι ο νούμερο ένα προορισμός των Κυπρίων για την περίοδο των γιορτών. Αν βρεθείς εκεί σίγουρα θα θες να δεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Μάθε ποιες αθηναϊκές πίστες θα σε διασκεδάσουν ΕΔΩ. Αν πάλι θες να πας και ένα θέατρο σου προτείνουμε τις δέκα παραστάσεις που ξεχωρίζουν αυτή την περίοδο στην Αθήνα.  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close