Things to Do , Top Stories

Οι νέες αφίξεις του 2016

Νέα καταστήματα, εστιατόρια και όλα όσα θα γίνουν talk of the town τη νέα χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2015

Από τα τέλη του 2015 φάνηκε πως το 2016 μας επιφυλάσσει πολλά αφού περιμένουν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις τις οποίες είχαμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μόνο στα ταξίδια μας στο εξωτερικό.

Καινούργια, φημισμένα εστιατόρια, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, λατρεμένες γεύσεις από Ελλάδα και εξωτερικό έρχονται την χρονιά που μπαίνει ή έκαναν τα πρώτα τους βήματα στα τέλη της χρονιάς που φεύγει.

Μερικές μάλιστα από αυτές τις νέες αφίξεις προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμός σε όλους μας.

Αλυσίδα καταστημάτων H&M
Η είδηση του ερχομού τους στην Κύπρο σκόρπισε τον ενθουσιασμό αφού πλέον δεν θα χρειάζεται να φουσκώνουμε τις βαλίτσες μας στην επιστροφή μας στην Κύπρο από κάποιο ταξίδι με αγορές από τα H&M. Το πρώτο κατάστημα στη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων θα ανοίξει εντός του 2016 και θα στεγάζεται στον Πύργο Σιακόλα στην οδό Λήδρας.

Jamie’s Italian
Ο διεθνούς φήμης Βρετανός σεφ που έγινε παγκόσμια γνωστός από τις ημίωρες εκπομπές γρήγορων φαγητών κι όχι μόνο, ανοίγει και επίσημα το πρώτο του εστιατόριο στην Κύπρο. Το Jamie’s Italian πρόκειται να λειτουργήσει κατάστημα σε όλη την Κύπρο το 2016. Ο κολοσσός PHC θα φέρει στη χώρα μας την αλυσίδα των ιταλικών εστιατορίων. To Jamie’s Italian στην Κύπρο θα ανοίξει στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία.

Τερκενλής
Ποιος δεν λατρεύει τα διασημότερα τσουρέκια Τερκενλής αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα του δημοφιλούς ελληνικού αρτοζαχαροπλαστείου. Η είδηση της άφιξης των προϊόντων Τερκενλής έσκασε λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς. Τα προϊόντα του θα διατίθενται από τους φούρνους Artopolis σε όλη την Κύπρο.

Ocean Basket Λήδρας
Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων επεκτείνεται και ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην καρδιά της οδού Λήδρας. To εστιατόριο θα βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου και αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις των ψαρικών. 

Το ανανεωμένο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Η Λεμεσός συνεχίζει τα μεγάλα βήματα της ανάπτυξης με την ολοκλήρωση ακόμη ενός μεγάλου έργου στην πόλη. Το παλιό λιμάνι της πόλης ανανεώθηκε και μέσα στη νέα χρονιά αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών. Συγκεκριμένα στον χώρο του παλιού λιμανιού αναμένεται να λειτουργήσουν 40 διαφορετικοί χώροι και υποστατικά που περιλαμβάνουν εστιατόρια, ταβέρνες, σνακ μπαρ, μπαρ, καφετέρια, γραφεία, καταστήματα, ψαραγορά, περίπτερο και λέσχη.

Hard Rock
Φήμες θέλουν το αγαπημένο εστιατόριο να επιστρέφει στην Κύπρο μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να λειτουργήσει στο κέντρο της Λευκωσίας. Αυτή τη φορά το Hard Rock προορίζεται είτε για την Αγία Νάπα είτε για τη Λεμεσό.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close