Things to Do , Top Stories

2 ξεχωριστές επιλογές για φαγητό στην ουγγρική πρωτεύουσα

Κάνε check-in σε ό,τι αγαπάς

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2015

Η μια εκλεπτυσμένη, comme il faut ατμόσφαιρα και κουζίνα, ενώ η άλλη πιο ασυνήθιστη με μια περίεργη τσαχπινιά τόσο στα πιάτα όσο και στη διάθεση! Προτείνω να δοκιμάσεις και τις δύο!

Costes: Φινετσάτο, κομψό και με ατμοσφαιρική μοντέρνα διακόσμηση είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχάσεις τον έξω κόσμο για όσο είσαι εκεί. Στο συγκεκριμένο χώρο απολαμβάνεις γαστρονομική διεθνή κουζίνα με κάποιες πινελιές εμπνευσμένες από παραδοσιακά Ουγγρικά πιάτα. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και φιλική, ενώ οι Σεφ του χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα υλικά. Η ικανοποίηση των πελατών του είναι η προτεραιότητα  του Costes και η ομάδα του υπερηφανεύεται για την εξαιρετική εμπειρία που χαρίζει στους επισκέπτες του.

Spinoza: Αυτό το πολύ όμορφο υπαίθριο καφέ στην εβραϊκή συνοικία είναι ένας δημοφιλής προορισμός για βραδινό φαγητό, αλλά και για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο χώρος περιλαμβάνει μια γκαλερί τέχνης και μια θεατρική σκηνή, όπου μπορείς να απολαύσεις τα καλλιτεχνικά δρώμενα του καφεστιατορείου ενώ πίνεις τον καφέ σου ή γευματίζεις. Το φαγητό ασυνήθιστο, κάτι μεταξύ Ουγγρικής και Μεσογειακής κουζίνας, είναι κάτι που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά.

Οι πτήσεις της Aegean, σε φέρνουν πιο κοντά στην αγαπημένη σου Βουδαπέστη.
www.aegeanair.com 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close