Things to Do , Top Stories

2+1 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στη Βαρσοβία!

Κάνε check-in σε ό,τι αγαπάς...

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016

Η Βαρσοβία μπορεί να μην είναι η τυπικά "όμορφη" πόλη της Κεντρικής Ευρώπης. Αν όμως της δώσεις μια ευκαιρία και την εξερευνήσεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια.

Βόλτες στην παλιά πόλη: Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις τις περιηγήσεις σου  στη Βαρσοβία, επειδή πέρα από το ότι είναι η παλαιότερη ιστορική συνοικία της πόλης εδώ βρίσκονται και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της όπως το Βασιλικό Παλάτι, ο Ναός του Αγίου Ιωάννη, το Barbikan ερείπια των άλλοτε ιστορικών οχυρώσεων της πόλης κ.α.

Επίσκεψη στο παλάτι πολιτισμού και επιστημών: Είχε κάποτε δοθεί ως δώρο από τους Σοβιετικούς στο λαό της Πολωνίας. Σήμερα αποτελεί εκθεσιακό χώρο και συγκρότημα γραφείων και το ψηλότερο κτήριο της Βαρσοβίας, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακή πανοραμική θέα στην πόλη.

Επίσκεψη στο Μουσείο Σοπέν: Αφιερωμένο στη ζωή του Σοπέν, είναι ένα από τα πιο διαδραστικά μουσεία της χώρας. Καθώς κίνησε μέσα  στο μουσείο, η τεχνολογία, τα εκθέματα και το ντιζάιν του μουσείου προκαλούν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον σου.

Έλα πιο κοντά στην αγαπημένη σου Βαρσοβία, με τις πτήσεις της Aegean.
www.aegeanair.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close