Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μικρό και νόστιμο το Route Burger & Beer

Η καινούργια πρόταση για comfort food και μπίρες στη Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2016

Την ώρα που στην Κύπρο τα μπεργκεράδικα έχουν γίνει το νέο τρεντ, η Λάρνακα δεν θα μπορούσε να μην μπει στο 'παιχνίδι'. Το ROUTE Burger & Beer λοιπόν είναι η καινούργια πρόταση για comfort food και μπίρες στη Γρηγόρη Αυξεντίου. Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι πως η διακόσμηση είναι επηρεασμένη από το 'made in USA': τραπεζάκια με ξύλινα καπάκια που μαζεύουν κόσμο όλων των ηλικιών. Κάθισε λοιπόν σε ένα από αυτά, χάζεψε τους μάγειρες στην open plan κουζίνα που κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς ετοιμάζοντας λαχταριστά μπέργκερ, παρατηρώντας συνάμα κι εσύ τον πίνακα στον τοίχο που σε παροτρύνει να βγάλεις το κινητό και να ποστάρεις αμέσως φωτογραφία σου στα social media. Ο κατάλαγος θα σ' αρέσει κι εσένα, όπως και σε μένα, γιατί είναι ξεκάθαρος στη φιλοσοφία αυτού που προσφέρει, με φωτογραφίες από μπέργκερ, spare ribs, steaks, πατάτες, λουκάνικα, γλυκά και φυσικά μπίρες. Ενώ οι επεξηγήσεις κάτω από κάθε πρόταση του μενού θα σε βοηθήσουν ώστε να αποφασίσεις τι τραβά η όρεξή σου.

Εμείς, κάναμε αρχή με το Central Avenue Burger (€10.95), ένα καλοφτιαγμένο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο φρέσκο κιμά (black angus beef) και ξεροψημένο μπέικον, συνοδευμένο από νοστιμότατες πατατούλες με τη φλούδα και coleslaw σαλάτα. Συνεχίσαμε με το Dog Iron Ranch (€12.95), ένα συνδυασμό από spare ribs σιγοψημένα και καπνιστά σε ξυλόφουρνο, με το BBQ sauce του, μαζί με καταπληκτικά homemade λουκάνικα που απολαύσαμε μαζί με μουστάρδα και άλλα dipping sauces που ήρθαν στο τραπέζι. Τα λουκάνικα ήταν για μένα το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού. Αν και θα ήθελα το φωτισμό λίγο πιο χαμηλό για να δημιουργεί μια πιο αμερικάνικη φιλική ατμόσφαιρα, κατάλαβα ότι εκεί μαζεύονται οικογένειες αλλά και αντροπαρέες για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και άλλα αθλητικά events στις τηλεοράσεις που πλαισιώνουν το χώρο. Όσο δεν για τα ποτά, εδώ θα βρεις μια καλή ποικιλία και σε μπίρες ντόπιες αλλά και εισαγόμενες. Ο Μιχάλης μας πρότεινε να δοκιμάσουμε μια φρουτώδη εισαγόμενη μπύρα Mc Chooffe (€5.50) για να συνοδεύσει τις γεύσεις που είχαμε στο τραπέζι.

Τα παιδιά στο Route ευγενέστατα και φιλικά αφού όταν τελειώσαμε το φαγητό μας ήρθαν να μας ρωτήσουν αν θέλαμε να μας κεράσουν ακόμη μια μπίρα πράγμα που το εκτιμήσαμε πολύ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close