Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Άραξε στο μπαρ και… φλέρταρε!

Χαλαρό ποτάκι σε αγαπημένα στέκια με την παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2016

Που θα την βγάλεις Παρασκευή ή ακόμα Σάββατο βράδυ με την παρέα; Θες μπαρότσαρκα, είσαι σε διάθεση για φλερτ και ποτό; Σου έχω πρόταση. 5 μπαρ σε Λευκωσία και Λεμεσό και 3 στη Λάρνακα. Άραξε εκεί πιες τα ποτά σου, τσίμπησε κάτι άκου τη μουσικούλα και άστε το κλίμα να σε συνεπάρει. Φλέρταρε και άσε το κάρμα να λειτουργήσει!
Που να πας λοιπόν!

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ


 

The Gym
Ατμοσφαιρικός, cozy χώρος με γουστόζικη, διακόσμηση που σε ταξιδεύει σε λονδρέζικα και νεουρκέζικα μπαρ. Μία μεγάλη μπάρα σε περιμένει για ξεχωριστά, signature cocktails από τους εξειδικευμένους bartenders του μαγαζιού.
(22002001), Ονασαγόρου 87-89, παλιά Λευκωσία

Lost & Found
Πρόσφατα βρέθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μπαρ στον κόσμο και συγκεκριμένα στη 48η θέση κάνοντάς μας ιδιαίτερα περήφανους. Ένας ζεστός, γωνιακός χώρος που λατρεύουμε καλοκαίρι-χειμώνα όπου θα απολαύσεις πέραν των signature cocktails και τις μίνι παραστάσεις των bartenders που τα φτιάχνουν. Ένας γουστόζικος χώρος με καλή μουσική, δική του αύρα που θα σε μαγέψει είτε καθίσεις είτε όχι στο μπαρ.
(Δεν έχει τηλέφωνο) Γλάδστωνος & Βύρωνος 38

 

 

Γουνί
Μικρός, μακρόστενος χώρος με
ιδιαίτερη διακόσμηση που δημιουργεί μία φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα μίας άλλη εποχής. Εδώ θα ακουμπήσεις στο μπαρ και θα γευτείς ξεχωριστά signature cocktails, αλκοολούχα ποτά, μπίρες, κρασί και θα φας burgers, σάντουιτς και πίτσα.
(22101587) Χριστόδουλου Σώζου 2Ε

Funky Vino
Το Funky Vino μας αρέσει διότι είναι μικρό, cozy, χαλαρό, ευέλικτο και έχει μία από τις εντυπωσιακότερες μπάρες της Λευκωσίας. Κάθισε στο μπαρ και απόλαυσε κρασάκι από την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα του και απόλαυσε τον υπέροχο φωτισμό που δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα. Δοκίμασε σαλάτα τρυφερού σπανακιού, platter antipasti, νοστιμότατες λεπτόφυλλες πίτσες, τα γευστικά μίνι μπέργκερ κ.ά.
(22250035) Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη (δίπλα από το Second Cup)

The Winery
Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπαράκια της πρωτεύουσας, με το όλο οινογαστρονομικό πακέτο, τα signature ανάμεικτα ποτά και την ανεβαστική μουσική, να ενθουσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Κάθισε χαλαρά στο ξύλινο μπαρ, απόλαυσε το ποτό σου μαζί με νόστιμα tapas. Αν θες κρασί το μαγαζί φτιάχνει το δικό του. Κόκκινο, λευκό και ροζέ.
(22511925) Λυκούργου 7, παλιά Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ

Elixir

Η industrial διακόσμησή του, τα τραπεζάκι με ξύλο και η μεγάλη ξύλινη μπάρα του θα σε γοητεύσουν. Ένας μικρός, συμπαθητικός χώρος στην Παλιά Λεμεσό που έγινε γνωστός για τα ευφάνταστα κοκτέιλ του με τα αριστοτεχνικά σερβιρίσματα, τα σπιτικά σιρόπια και συνταγές. Εδώ θα ακούσεις καλή μουσική με live jazz κάποιες βραδιές. Το Σάββατο ο σεφ Χόρχε Περες θα κάνει τα μαγικά του με το tapas kitchen bar του και θα φτιάχνει πεντανόστιμα tapas και δροσερή sangria με μόνο 8 ευρώ το άτομο.
(25345678), Κιτίου Κυπριανού 41, παλιά Λεμεσός

Μαντάμ
Η πιο κομψή… κυρία των κοκτέιλ βρίσκεται στη Λεμεσό κάπου στην Πλατεία Ηρώων και απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με ποτό, μουσική και καλή παρέα. Ο χώρος του "Μαντάμ" είναι εντυπωσιακός, ζεστός, με προσεγμένο και ευφάνταστο διάκοσμο. Η πέτρα, η ανοιχτόχρωμη ξυλεία και ο φωτισμός φτιάχνουν ατμόσφαιρα αλλά και το κέφι σου! Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη μεταλλική κατασκευή που τοποθετήθηκε πίσω από το μπαρ με τα φυτά, η οποία δίνει μια πιο avant-garde πινελιά στο χώρο. Η μεγάλη λίστα από signature cocktails, με φρέσκα ή και εξωτικά φρούτα θα σε συναρπάσει.
(25364218) Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων

 

 

Mason
Ένα παλιό, παραδοσιακό κυπριακό σπίτι με εσωτερική αυλή στην περιοχή της Παλιάς Λεμεσού αναπαλαιώθηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο, ατμοσφαιρικό café bar με minimal διακόσμηση, γουστόζικο ξύλινο μπαρ σε μία ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Αγάπα ιδιαίτερα τη μουσική και θα σε διασκεδάσει τα βράδια με funky, disco, house, house-tech techno και deep.
(99775160) Ζικ Ζακ 10, Λεμεσός

In Theory
Το μπαράκι της Σαριπόλου στην Παλιά Λεμεσό που μας έμαθε το καλό κοκτέιλ. Ένας χώρος όπου κυριαρχεί το ξύλο και μία αύρα από μπαράκια του εξωτερικού. Το "In Theory bar" είναι ένα μοντέρνο, όμορφο και χαριτωμένο μαγαζάκι, το οποίο διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για την έξοδό σου: Τοποθεσία, γεύση, καλή κουζίνα, καλό κρασί, εύγευστα και top cocktails αλλά και μουσικό background με dance μοντέρνους ήχους και αρκετές φορές την εβδομάδα ρυθμούς live από διάφορους DJs.
(95100250), Σαριπόλου 53

Gin Fish
Το τελευταία από τα 4 υπερυψωμένα εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι με την ωραιότερη ίσως θέα στη θάλασσα. Ένα ιδιαίτερα ψαγμένο seafood bar, με εκλεκτή ποικιλία θαλασσινών που δύσκολα βρίσκεις στην Κύπρο σε αυτό το επίπεδο. Στην ανοιχτή, εντυπωσιακή κουζίνα, ντυμένη με γυαλί και μάρμαρο, οι λάτρεις των θαλασσινών θα διαλέξουν ανάμεσα σε ολόφρεσκα στρείδια, μύδια, γυαλιστερές, και κάβουρες, τα πιάτα που θα απολαύσουν από άριστης ποιότητας υλικά και με άψογη αισθητική παρουσία. Το μεγάλο κεντρικό μαρμάρινο μπαρ του είναι μία πραγματική εμπειρία. Σε προσκαλεί να γευτείς τα signature cocktails που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Gin Fish οποιαδήποτε ώρα της μέρας αλλά κυρίως της νύχτας. Δοκίμασε εκείνα με βάση το gin στις διάφορές του εκδοχές.
(25354200 / 95595772) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Παρ 16.00-02.00 & Σ-Κ 10.00-02.00.
 

ΛΑΡΝΑΚΑ

 

 

Alchemies
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείς την Λάρνακα και το Alchemies, είναι ένας από τους καλύτερους, μια και είναι το μαγαζί για το οποίο όλοι μιλούν και στο οποίο όλοι συχνάζουν. Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και λόγω του φαγητού, του wine list, των ποτών αλλά και της εξυπηρέτησης, που αξίζουν συγχαρητηρίων.
(97665555) Πλατεία Ερμού 106-108

Old Market
Αν είσαι πιο εναλλακτικός, αγαπάς την παλιά Λάρνακα, τα κτίσματα του περασμένου αιώνα και τα ψαγμένα κοκτέιλ το Old Market θα γίνει το στέκι σου. Τo απόλυτο gastro & cocktail bar στη ρετουσαρισμένη και γεμάτη ζωντάνια, Λαϊκή Γειτονιά, άλλαξε άρδην τα δεδομένα εστίασης ολάκερης της πόλης του Ζήνωνα. Εδώ θα πιείς τα καλύτερα, ίσως, κοκτέιλ της πόλης και αν πεινάσεις μπορείς να πάρεις κάτι από την σειρά των platters που θα βρεις στο μενού.
(99517699) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λαϊκή Γειτονιά

Re.Buke
Το πρώην Koo άλλαξε πρόσωπο και όνομα, απέκτησε ένα πιο boho διάκοσμο και έναν γαστρονομικό κατάλογο που ακροβατεί ανάμεσα στις ελληνικές και ασιατικές επιλογές. Εδώ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και να κάτσεις μέχρι το βράδυ διασκεδάζοντας με εμπορική ελληνική και ξένη μουσική.
(24626212) Παραλία Μακένζι

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close