Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10+1 καφέ συντροφιά με το σκύλο και τη γάτα σου

Βρήκαμε τα μαγαζιά που επιτρέπουν την είσοδο στα ζωάκια μας!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2016

Αγαπημένη συνήθεια να πηγαίνεις για βόλτα και καφεδάκι τις Κυριακές το απόγευμα. Είναι όμως και κάποιες φορές που κάνεις να φύγεις από την πόρτα και έχεις δύο μάτια να σε κοιτούν με παράπονο. ÔΚάτσε ρε μάνα, δεν φτάνει που λείπεις κάθε μέρα, φεύγεις και σήμερα;. Παίρνεις λοιπόν το καλό του λουράκι, του το φοράς και λες ΟΚ, σήμερα θα πάμε μαζί για καφέ. Πού να πάμε όμως;.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αγαπημένες καφετέριες που όχι μόνο επιτρέπουν την είσοδο σε σκυλάκια, αλλά είναι και φιλόξενες, και σου τις παρουσιάζουμε. Φτιάξαμε όμως και για εσένα ένα μικρό οδηγό με τους κανόνες που πρέπει να τηρείς όταν πηγαίνετε μαζί για καφέ.

 


ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Arabica Coffee House
Η γνωστή καφετέρια φημίζεται για την ηρεμία της και το φιλόξενο χώρο της. Τα τετράποδα εδώ είναι ευπρόσδεκτα στους εξωτερικούς χώρους ενώ το προσωπικό δεν θα διστάσει να έρθει και να χαϊδέψει το σκυλί σου.
(22261100) Περικλέους 62, Στρόβολος.

Breakfast at Teafunny’s
Πάρε και το παιδί και το σκυλί σου και τις φίλες σου και άραξε χαλαρά στο ροζ καφέ της πόλης. Προσφέρει όχι μόνο παιδότοπο αλλά και υπέροχη αυλή για το σκύλο σου, ενώ η ιδιοκτήτρια είναι γνωστή για την αδυναμία της στα τετράποδα.
(22333030) Λεωφόρος Λεμεσού 17 Α&Β.

Καφενείο το Κουκουνάρι
Όχι μόνο σερβίρει απολαυστικά ποτά, καφέδες και λαχταριστά σνακ, αλλά μπορείς και να χαλαρώσεις παρέα με το σκυλί σου στο καταπράσινο τοπίο του πάρκου Ακαδημίας.
(22305854, 99521720) Λεωφόρος Λάρνακος (πάρκο Ακαδημίας), Αγλαντζιά.

Χαλαρά
Εντάξει, σχεδόν σε όλα τα μικρά καφενεία γύρω από την πλατεία Φανερωμένης μπορείς να καθίσεις και να έχεις μαζί σου το σκύλο σου. Μόνο που δεν είναι όλοι φιλόξενοι και άνετοι. Τα παιδιά όμως στο καφενείο Χαλαρά κάνουν πράξη αυτό που λένε και είναι απόλυτα χαλαροί με το ζωάκι σου.
(99592370) Πλατεία Φανερωμένης,  παλιά Λευκωσία.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Fico Café Resto
Μπορεί να μην έχει πολύ καιρό που άνοιξε, αλλά ήδη έκανε εντύπωση στους κατοίκους της Λεμεσού και όχι μόνο, καθώς είναι η εναλλακτική λύση για τους χορτοφάγους και vegan του νησιού. Προσφέρει εναλλακτικά επιδόρπια, ενώ αν θα πας αργά το απογευματάκι, ζήτα ένα ποτήρι κρασί από το βιολογικό λευκό που σερβίρει και θα μας θυμηθείς. Σε έναν τέτοιο χώρο εννοείται πως τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα.
(25311032) Ονήσιλου 1, Άγιος Τύχωνας.

Lab Cafe Bar
Η αλήθεια είναι πως στη Λεμεσό δυσκολευόμαστε πολύ κάθε φορά που έχουμε μαζί μας
το σκύλο μας να μας δεχθούν κάπου. Τα παιδιά όμως εδώ μας υποδέχθηκαν και η υπέροχη αυλή τους έκανε το απόγευμά μας καλύτερο.
(25738882) Ανεξαρτησίας 33.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Ammos Beach Bar
Εκεί θα απολαύσεις όχι μόνο τη θέα της θάλασσας, τον καφέ σου, το ποτό σου, το φαγητό σου αλλά θα έχεις σε όλα παρέα και το σκύλο σου και δεν θα νιώθεις ούτε τύψεις. Εξάλλου ο ιδιοκτήτης φημίζεται για την αγάπη του προς τα ζώα. Προσοχή όμως, τις ώρες που η μουσική δυναμώνει, καλό είναι να μην είσαι εκεί, καθώς η δυνατή μουσική δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για το σκύλο σου.
(24828844) Παραλία Μακένζι, Λάρνακα.

Το Καφέ της Χρυσάνθης
Θα καθίσεις έξω στη ρετρό αυλή της και μαζί με τον καφέ σου, παράγγειλε κι ένα από τα γνωστά της πλέον cupcake. Καλή παρέα και χαλάρωση. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;
(24256262) Νικολάου Ρώσου & Ηφαίστου 1.

 

ΠΑΦΟΣ

Όνειρο by the Sea
Καλός καφές, τέλεια cocktails, ονειρικό τοπίο. Η αλήθεια είναι πως τη μέρα που το επισκεφθήκαμε με το σκυλί μας ήταν σχεδόν γεμάτο και γι’ αυτό και μας ζητήθηκε να κάτσουμε στην άκρη του μαγαζιού, αλλά αυτό ήταν κέρδος για εμάς καθώς απολαύσαμε τη θέα που προσφέρει πολύ καλύτερα.
(99372255) Γλυκού νερού 7, Θαλασσινές Σπηλιές, Πέγεια.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

Café Nero
Άψογος ιταλικός καφές, ευγενική εξυπηρέτηση και απολαυστικά σνακ. Στις 3 κεντρικές καφετέριες Nero (Λήδρας, Έγκωμη, Μακένζι) όχι μόνο επιτρέπεται να καθίσεις με το φιλαράκι σου αλλά το προσωπικό είναι και ιδιαίτερα φιλόζωο.

Και με διαμονή

Linos Inn
Στο Λινό μπορείς να σταματήσεις για καφέ, γλυκό, κρασάκι αλλά και για λίγα μεζεδάκια. Οι άνθρωποι εκεί όχι μόνο υποδέχονται τον τετράποδο φίλο σου με αγάπη, αλλά θα σας προσφέρουν και μερικά δωμάτια στα οποία μπορείτε να μείνετε, εάν θες.
(22923161) Παλιάς Κακοπετριάς 34, Κακοπετριά, επ. Λευκωσίας.

Το savoir vivre ενός κηδεμόνα:

> Να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπολάκι για το νερό του. Στην αγορά θα βρεις αναδιπλούμενα μπολάκια και ειδικές μπουκαλίτσες.

> Σακουλάκι για κάθε ενδεχόμενο.

> Πριν μπείτε στο καφέ, κάντε μια βόλτα εκεί κοντά για τσίσα.

> Πρέπει πάντα να είναι δεμένο, όσο υπάκουος και αν είναι, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούν να τον αναστατώσουν.

> Εάν το σκυλάκι σου έχει την τάση να πηδά σε ξένους και να αναζητά χάδια, κράτησέ το κοντά σου.

> Εάν είναι μεγαλόσωμο προτίμησε να καθίσετε σε μια άκρη του καφέ, μη δίνετε δικαιώματα για υστερίες και φοβίες.

> Αν το σκυλάκι σου είναι φοβικό με ξένους ή επιθετικό με άλλα ζώα, τότε καλύτερα να επιλέξεις μια βόλτα στη φύση παρά μια καφετέρια.

> Η δική σου συμπεριφορά είναι το σημαντικότερο για να αλλάξουν τα δεδομένα και οι χώροι στους οποίους είναι ευπρόσδεκτο το ζωάκι σου, να πολλαπλασιαστούν αλλά και για να μπορείς κι εσύ να απολαύσεις ήρεμα τον καφέ σου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close