Shopping , News

Η αλήθεια για το άνοιγμα των Primark στην Κύπρο

Θα μπορούσε η μεγάλη αλυσίδα ένδυσης να φτάσει μέχρι εδώ;

Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2016

Η έλευση της μεγάλης σουηδικής εταιρείας ένδυσης και υπόδησης H&M στην Κύπρο προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στην Κύπρο. Δεν θα προκαλούσε και η έλευση μίας άλλης αλυσίδας ιδιαίτερα αγαπητής στους Κυπρίους; Έτσι και έγινε!

Η ομάδα του Check In Cyprus αποφάσισε να στήσει τη δική της ιστορία περί άφιξης του Primark στην Κύπρο ενόψει Πρωταπριλιάς. Το πρωταπριλιάτικό μας ψέμα χαροποίησε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί το υποψιαστήκατε, άλλοι γελάσατε, μερικοί και μερικές ευχήθηκαν να ήταν αλήθεια και άλλοι ενθουσιάστηκαν με την είδηση της ημέρας!

Συγχωρείστε μας αλλά θελήσαμε και εμείς με τη σειρά μας να τηρήσουμε το έθιμο και να πούμε το δικό μας αθώο ψεματάκι που είμαστε σίγουροι πως σας διασκέδασε. Να σημειώσω ότι το κείμενο αναρτήθηκε την 31η Μαρτίου για να δημοσιευτεί την 1η Απριλίου ώστε να είμαστε πιο πειστικοί. Επιπλέον, ναι, τα Primark κατάγονται από την Ιρλανδία και όχι από τη Βρετανία. Πολλοί από εσάς μας το επισήμαναν στο facebook page του Check In Cyprus.

Λοιπόν, τα ψέματα τελείωσαν και το Check In σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, προτάσεις, νέα μαγαζιά, νόστιμες έρευνες, εκδρομές, διαδρομές και όλα όσα θα σε κάνουν να βγεις έξω από το σπίτι.

Καλή Πρωταπριλιά, λοιπόν και καλό μήνα σε όλους με Check In στιγμές! 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close