Things to Do , Top Stories

Βραβεύονται απόψε οι Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2016

Πλησιάζει η ώρα για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσιάζει η Shiseido! Η Madame Figaro για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό Γυναίκες της Χρονιάς, ο οποίος εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση και θα μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση του Σίγμα, αμέσως μετά τις Τομές στα Γεγονότα στις 21.00.

Ο θεσμός που τιμά τις γυναίκες
Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2015.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου,  με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία.

40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες!
Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 – Σεπτέμβριος 2015. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2015.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές σε τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 16,832 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.
 

Τζίνα Φωτεινοπούλου 

 

Πένυ Μπαλτατζή 

Στη βραδιά θα τραγουδήσει η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου και η Πένυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin΄ Cats.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο State by ΟCCHIO.

Τα εισιτήρια της βραδιάς έχουν εξαντληθεί!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE,  BOSCH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,  KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
OΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: BMW
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:  GLORIA JEANS COFFEES, SKINOS MASTIHA, FOLLI FOLLIE, LANDAS COLOUR, FOOD2IMPRESS CATERING  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close