Things to Do , Top Stories

Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις το κρασί, χωρίς καν να το ανοίξεις!

Stop opening, start tasting!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2016

Η εταιρεία OΙΝΟΤΡΟΠΙΕΣ κάτω από τη διαχείριση της Findi Trading Ltd, μετά την επιτυχία με το καινοτόμο Vinturi Aerator, ανακοινώνει τη νέα στρατηγική συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης και Βραβείου Καινοτομίας 2016, με ανάληψη εκπροσώπησης και αποκλειστικής διανομής της σειράς προϊόντων Coravin.

Το Coravin μας δίνει τη δυνατότητα δοκιμής κρασιού, από μια νεαρή σοδειά, μέχρι μιας μοναδικά παλαιωμένης, χωρίς να έχει ανοιχτεί ο φελλός! Ακούγεται ίσως ευφάνταστο μόνο γιατί είναι! Λάτρης του κρασιού και  ακολούθως εφευρέτης του καταπληκτικού αυτού τεχνοτροπήματος ο Greg Lambrecht, άφησε την φαντασία του να καλπάσει συνδέοντας τον κόσμο του κρασιού με τις ικανότητες και την εμπειρία του σαν δημιουργός ιατρικών τεχνοτροπημάτων, που ανέδειξαν το εκπληκτικό Coravin, που μοιάζει λίγο με αξεσουάρ της γκάμας των γκάτζετ του James Bond.

Το προϊόν αρχικά προοριζόταν για προσωπική του χρήση στην πολυαγαπημένη του κάβα, που του παρείχαν Επιλεγμένες Δοκιμές, Ελεγχόμενο Κόστος, Ελευθερία Εξερεύνησης, και Γνώση για το κρασί, μέσω επαναλαμβανόμενων δοκιμών. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του όμως, μαζί με την αποτελεσματική του χρήση, οδήγησαν εύκολα και γρήγορα την ιδέα, από το πρωτότυπο, στο αδιαμφησβήτητα κομψό Coravin του σήμερα, που επιτρέπει σε ιδιώτες να απολαμβάνουν με ασφάλεια ιδιωτικές συλλογές, η επαγγελματίες να προσφέρουν ποιότητα και πολυτέλεια εκ του ασφαλούς, μειώνοντας το κόστος απώλειας στο 100%.

Το Coravin Model 2 που διατίθεται στην κυπριακή αγορά επίσημα από τις 14 Απριλίου 2016, είναι σχεδιασμένο να κλειδώνει εύκολα στο μπουκάλι, να διαπερνά το φελλό με χειρουργική ακρίβεια, συμπληρώνοντας με μεγάλη ευκολία τον όγκο του κρασιού που καταλήγει στο ποτήρι, με την προσθήκη σταθερού αερίου που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα που αναπνέουμε, συμπιεσμένου σε κάψουλα, χωρίς να αφήνει την παραμικρή ποσότητα οξυγόνου να εισέλθει στο μπουκάλι. Έτσι, το κρασί δεν παρέρχεται στη διαδικασία οξείδωσης και μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του, αφήνοντας το μπουκάλι να «ξεκουράζεται» παλαιώνοντας, για όσο χρόνο κρίνεται αναγκαίο, από τον ιδιώτη η τον επαγγελματία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.coravin.com η επικοινωνήστε με την εταιρεία OΙΝΟΤΡΟΠΙΕΣ–Findi Trading Ltd στο 25 314420. findi@cytanet.com.cy
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close