Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Wagamama, Hard Rock και άλλα έρχονται στην Αγία Νάπα

Ο πιο δημοφιλής προορισμός του καλοκαιριού ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2016

Καλοκαίρι στην Κύπρο χωρίς Αγία Νάπα, πανέμορφες παραλίες και πεντακάθαρα νερά δεν γίνεται. Ο νούμερο ένα καλοκαιρινός προορισμός της Κύπρου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και μας περιμένει για άλλο ένα καλοκαίρι.

Αν βρέθηκες εκεί τις τελευταίες εβδομάδες θα πρόσεξες πως ο παλμός της πόλης άρχισε να ανεβαίνει, πολλά εστιατόρια και χώροι εστίασης ανανεώνονται και ξυπνούν σιγά σιγά για το καλοκαίρι που έρχεται!

Εκείνο που θα προσέξεις αν βρεθείς αυτή την περίοδο στην Αγία Νάπα είναι η ανακαίνιση που έχει γίνει σε πολλά ξενοδοχεία της πόλης αλλά και τα μικρά εργοτάξια που θα συναντήσεις σε όλη την πόλη.

Τι εντοπίσαμε
Η ομάδα του Check In Cyprus βρέθηκε εκεί τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και έριξε μία πρώτη ματιά στην τουριστική πόλη που άρχισε σιγά σιγά να ξυπνά.

 


Hard Rock Cyprus
Η είδηση της άφιξης, μάλλον της επιστροφής του γνωστού franchise στην Κύπρο πριν από μερικούς μήνες προκάλεσε ξανά ενθουσιασμό στους λάτρεις των μπέργκερ και των πιάτων του hard Rock. Το Hard Rock Αγίας Νάπας ετοιμάζεται για να ανοίξει αρχές του καλοκαιριού και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης απέναντι από τον χώρο των ταξί στην πλατεία Αγίας Νάπας. Διάβασε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το Hard Rock Αγίας Νάπας.

 

 

Wagamama
Ένα ακόμη franchise ετοιμάζεται για το άνοιγμά του στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα μέσα στο επόμενο διάστημα. Το Wagamama της PHC μετά από μία εξαιρετική πορεία χρόνων στη Λευκωσία και πριν μερικά χρόνια και στη Μαρίνα Λεμεσού πάει και Αγία Νάπα. Το εστιατόριο με τα υπέροχα ασιατικά πιάτα ανοίγει στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου της Αγίας Νάπας λίγα μέτρα πριν από το λιμανάκι. Η νέα άφιξη που θα συζητηθεί το καλοκαίρι.

 

 

Μία νέα ελληνική ταβέρνα
Στην ίδια ακριβώς ευθείς, δίπλα από το νέο Wagamama στην Αγία Νάπα ανοίγει μία πολύ ενδιαφέρουσα ταβέρνα με ιδιαίτερο κόνσεπτ. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το όνομά της αλλά μας έκανε εντύπωση ο χώρος που ουσιαστικά αναπαριστά ένα ελληνικό νησί, με κατάλευκα σπιτάκια, μπλε παράθυρα και τρούλο εκκλησίας. Ένα μικρό ελληνικό νησί με ελληνική κουζίνα θα κάνει σύντομα της εμφάνισή του στην Αγία Νάπα.

 

 

Εν-γεύω
Αυτό το μαγαζί άνοιξε πέρσι αλλά φαίνεται μία πολύ καλή επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Προσεγμένος χώρος που σερβίρει κυρίως κυπριακή κουζίνα, φρέσκο ψάρια και θαλασσινά. Η ταβερνούλα βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην κατηφόρα πριν το αλτ για τα ξενοδοχεία Μελίσσι, Grecian Bay και Grecian Sands. Το μαγαζί προσφέρει ρεμπέτικες βραδιές Πέμπτη με Σάββατο.
(99388555) Διονύσιου Σολωμού 16, Αγ. Νάπα. Δ-Κ 12.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close