Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2016
Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Και έρχεται η πιο συναρπαστική, αγωνιώδης και απρόβλεπτη διαδικασία του “The X Factor” το περίφημο Chair challenge! Το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως το “The X Factor”, έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ πιο φαντασμαγορικό και πιο… καινοτόμο από ποτέ, την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21:15 με το πρώτο επεισόδιο του chair challenge!
Πλέον σε κάθε επεισόδιο όλα θα κρίνονται. Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν μείνει στη δεκάδα του κάθε κριτή και έχουν πάρει και μία θέση στην καρέκλα.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι και την τελευταία στιγμή! Το Chair challenge είναι μια εξαιρετικά αγωνιώδης φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα τέσσερα άτομα που θα κάτσουν στις καρέκλες και θα μπουν τελικά στην ομάδα τους. Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα αφού μετά την ολοκλήρωση του Bootcamp ο αριθμός των διαγωνιζόμενων έχει μειωθεί στους δέκα για τον καθένα από αυτούς.
Ανάμεσα στους 10 θα πρέπει ο κάθε κριτής να κρατήσει τέσσερα άτομα που θα αναλάβει. Οι ομάδες έχουν ως εξής:
Α) Αγόρια 18-24 ετών – Γιώργος Θεοφάνους (Τάσος Γλιατάς, Γιώργος Δημηνίκος, Χρήστος Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Ζησιμόπουλος, Αντρέας Λέοντας, Άγγελος Μπαλταγιάννης, Γιώργος Παπαναστασίου, Ιαν Στρατής, Αντρέας Μελαναρκίτης, Αντώνης Φωκάς,).
Β) Κορίτσια 18-24 ετών - Τάμτα (Χριστίνα Ζαντή, Μύριαμ Καβουτζή, Μαριαλένα Καπέκη, Ελένη Κοσκινά, Ανν Μικελάτζε, Βασιλική Μουρίκη, Χριστιάννα Μπουνιά, Τάνια Μπρεάζου, Χριστίνα Τοψικιότου, Μάγδα Τσαναχτσίδου).
Γ) Αγόρια – κορίτσια πάνω από 25 ετών – Πέγκυ Ζήνα (Αναστασία Δοβλέτογλου, Νίκος Κερκένης, Πιλάτος Κουνατίδης, Τάσος Λάβδας, Νωαίνα, Αλέξανδρος Πιτσάνης, Γιώργος Στεφάνου, Βάλια Σωμαράκη, Σταύρος Τζινίδης, Συμέλα Χριστοπούλου).
Δ) Γκρουπς – Θοδωρής Μαραντίνης (AYTH&AYTOI, 2 ΖΩΕΣ, GAZOZA, MAGMA, 8 NOTES, NMA, NUEVO, ON AIR, STEREO SOUL, TRIO).
Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21:15 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του chair challenge με την 10μελή ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Στη σκηνή του “The X Factor” υπάρχουν τέσσερις καρέκλες. Ένας- ένας από τους διαγωνιζόμενους θ’ ανεβαίνει στη σκηνή του show προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι του. Η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο αρχηγός της εκάστοτε ομάδας, και στην προκειμένη ο Γιώργος Θεοφάνους. Κι όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν ο κριτής θα παίρνει την πολύτιμη συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου. Ο Γιώργος Λεβέντης με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό “The X Factor” και θα συμβουλεύει κάθε φορά τον κριτή του οποίου θα διαγωνίζεται η ομάδα του. Αν ο διαγωνιζόμενος πείσει τον Γιώργο Θεοφάνους ότι αξίζει μια θέση στα live shows τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος. Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή ήταν διαρκώς δίπλα τους, τους εμψύχωνε και τους ...παρηγορούσε.
Θα ακολουθήσουν τρία ακόμη επεισόδια chair challenge με τους διαγωνιζόμενους των τριών άλλων κριτών, τα οποία θα προβληθούν από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 9 Μαΐου, την Παρασκευή 13 Μαΐου και τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 21:15.
Κι αμέσως μετά: Η μάχη αρχίζει…
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show “The X Factor”.
Το πρώτο επεισόδιο των live θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21:15.
Λάβετε θέσεις: την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σχετικά
Ανθεστήρια στον Πρωταρά, με μεγάλη συναυλία
Η γιορτή των λουλουδιών θα κορυφωθεί με συναυλία με τους Σταύρο Κωνσταντίνου και Άντρη Καραντώνη
ΦΑΡΟπερπατήματα στο Κάβο Κίτι: Μια μοναδική εμπειρία στον Φάρο Περβολιών
Ένας πολιτιστικός περίπατος δίπλα στη θάλασσα, που συνδέει την ιστορία, τη φύση και το μέλλον ενός εμβληματικού τοπόσημου της Λάρνακας
The Outdoor Adventure Show 2026: Η απόλυτη outdoor εμπειρία έρχεται στο Nicosia Mall
Για τρεις μέρες, ο χώρος μετατρέπεται σε ένα δυναμικό Outdoor Activity Hub, όπου επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, να δοκιμάσουν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες
Ένα υπαίθριο παζάρι με παλιά αντικείμενα και αντίκες, στη Λευκωσία
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία!
Circus Atmosphere: Το διάσημο τσίρκο ξεκινά παραστάσεις στη Λάρνακα
Το πρόγραμμα της εβδομάδας
«Αγάπη δίχως όρια»: Mια γιορτή για τα ζώα στη Λεμεσό
Υιοθέτησε ένα φίλο, παίξε και απόλαυσε μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και προσφορά
Πρωτομαγιά στην Κύπρο: 15 όμορφες εκδηλώσεις για κάθε διάθεση, από φεστιβάλ μέχρι μεγάλα live
Μουσική, παράδοση, φύση και διασκέδαση γεμίζουν το νησί την 1η Μαΐου
Το Graphic Stories επιστρέφει για 12η χρονιά, αυτή τη φορά στη Λάρνακα
Με διεθνείς ομιλητές, εργαστήρια, έκθεση και βραβεία διαγωνισμού αφίσας
Η εντυπωσιακή «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» από το Ballet Philippines στη Λεμεσό
Η μουσική βασίζεται σε έργα του Κλοντ Ντεμπισί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αέρινη και ρευστή
Μεγάλη Γιορτή Αγάπης στη Λεμεσό, με μουσική, χορό, καλλιτέχνες και κοινωνικό μήνυμα
Το Ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» εγκαινιάζει την Πτέρυγα Ανηλίκων με μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους, μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη, την αποδοχή και τη στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη
«Ανεράδων»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού με ζωντανή μουσική
Πρόκειται για μια καλλιτεχνική πρόταση που εστιάζει στο άυλο, στο θηλυκό και στο οριακό
Ένα από τα πιο όμορφα μαγιάτικα φεστιβάλ θα στηθεί στο χωριό
Γιορτάζουμε την άνοιξη σε ένα μαγικό τοπίο, με φόντο τα βουνά της Ακρούντας