Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ένα νέο μπαρ με τσιμπήματα επέστρεψε στη Λευκωσία

Ανοίγει αύριο και φέρνει κάτι από τα '90s προσαρμοσμένοστο σήμερα!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2016

Ένα νέο μπαρ με τσιμπήματα, ετοιμάζεται να αναγεννήσει ένα σκεπτικό που έρχεται από τη δεκαετία του '90. Το Mukta Caφe ΄n΄Bar Culture που φέρει την υπογραφή του δημιουργού χώρων εστίασης, Πάρι Χριστοφίδη, πρόκειται να επαναφέρει σε νέα έκδοση, ένα στολίδι στη Λευκωσία και έναν ακόμα προορισμό γι' αυτούς που ψάχνουν ένα μπαρ με μια δική του ταυτότητα.

 

 

Στο μεγάλο μπαρ, θα παρουσιάζεται μια σοβαρή κουλτούρα στο σερβίρισμα της προσεκτικά επιλεγμένης συλλογής από ουίσκι, ρούμι, τζιν και άλλα ποτά. Οι επιλογές των κρασιών και τα προσεγμένα cocktail, φτιαγμένα με τοπικά και μεσογειακά υλικά, συμπληρώνουν το μενού των ποτό.

 

 

Ο χώρος ανοίγει από νωρίς το απόγευμα, με καφέδες, σπιτικά γλυκά, επιλεγμένα πιάτα και ποικιλίες. Το βράδι οι μουσικές επιλογές από τους resident DJ, θα προσθέτουν τη δική τους πινελιά, συμπληρώνοντας έτσι το puzzle ενός χώρου που έρχεται να προσθέσει κάτι διαφορετικό στην Λευκωσία.

Ως μέλος της γνωστής αλυσίδας GURU, το Mukta Caφe ΄n΄Bar Culture παρουσιάζεται μέσα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων, σε ένα χώρο με ψηλά αλλά και χαμηλά τραπέζια, καναπέδες και όταν ανοίγει ο καιρός, τραπεζάκια έξω.

Η επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία του 'αδελφού' Mukta Caφe ΄n΄Bar Culture στη Λάρνακα ( Κλεάνθη Καλογερά 24, Λάρνακα, Τηλ. 99 712 117), αποδεικνύει ότι ένα μπαρ με έμφαση στην ουσία, δηλαδή μια πολύ καλή μπάρα, δεν είναι απλά μια τάση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close