Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2016
Το Café del Mar beach bar, θα γίνει ο νέος αγαπημένος μας προορισμός αυτό το καλοκαίρι. Από τις 20 Μαΐου και καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 01.00 το βράδυ θα μπορείς να απολαύσεις εκεί το καφεδάκι σου, το ποτό σου αλλά και να χορέψεις το βράδι στους πιο mainstream ρυθμούς.
Στο μενού του θα βρεις μια ανάμειξη μεσογειακών στοιχείων και πινελιές από εξωτικές κουζίνες. Τα πρωινά θα σερβίρει παραδοσιακά αλλά και ανατρεπτικά προγεύματα ενώ, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ, θα σου προσφέρει εκλεκτές επιλογές από σαλάτες, μακαρονάδες, κυρίως πιάτα με θαλασσινά και επιλεγμένα κρεατικά, ακόμη και στέικ. Θα μπορείς επίσης να μοιραστείς με την παρέα σου ένα από τα διάφορα platter που θα σου προσφέρει, με θαλασσινά, κρεατικά, τυριά, φρούτα και άλλα.
Όπως μάθαμε, από το μενού του ξεχωρίζουν αγαπημένα πιάτα από πολύ γνωστά μπαράκια της πρωτεύουσας -Aperitivo, Symbols- και όχι μόνο, τα οποία αφού δοκιμάστηκαν και αγαπήθηκαν επιλέχθηκαν για αυτό το σκοπό και θα φέρουν το όνομα τους.
Το μεγάλο opening party θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου από τις 20.00 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δίπλα στο κύμα συντροφιά με guest DJs, chill out μουσική και Live Link.
Σχετικά
Η εκρηκτική Nantia Aggeletou ανεβαίνει στη σκηνή του Duplex Club
Μουσική, ενέργεια, πολυτέλεια και ατελείωτο party μέχρι το πρωί…
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει 13 χρόνια με μεγάλο street party σε νέα ημερομηνία
Μουσική, cocktails και γιορτινή διάθεση πλημμυρίζουν τον δρόμο σε ένα επετειακό πάρτι αφιερωμένο στην κοινότητα που στήριξε το αγαπημένο στέκι όλα αυτά τα χρόνια
To street party του Old Market St. επιστρέφει στο "σπίτι" του
Την Κυριακή ο δρόμος έξω από το αγαπημένο στέκι θα γεμίσει ξανά μουσική, κόσμο, χαμόγελα και τη μοναδική ενέργεια που χαρακτήρισε όλα αυτά τα χρόνια τα street parties του
Το Columbia Sun δίνει τον ρυθμό στο πρώτο hot weekend του καλοκαιριού
Στις 16 και 17 Μαΐου, το Lady’s Mile μπαίνει σε summer party mode με Grant Nelson και την έναρξη των Sun Rituals
Ανακοινώθηκε το επίσημο lineup του Loud Music Festival 2026
Το Loud Music Festival 2026 επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ, έτοιμο να προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες festival εμπειρίες του καλοκαιριού στην Κύπρο.
Το πιο μεγάλο street party της πόλης ακυρώνεται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια
Αυτούσια η ανακοίνωση των διοργανωτών
Το Guaba Beach Bar σηκώνει αυλαία για το καλοκαίρι 2026 με δυνατά ονόματα
Το καλοκαίρι ξεκινά από το Guaba και το line-up το αποδεικνύει
Το Theatre Bar του Ριάλτο επιστρέφει και η βραδιά ξεκινά νωρίτερα
Ο εξωτερικός χώρος επιστρέφει από τις 30 Απριλίου, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε ολοκληρωμένη εμπειρία
Γεύσεις, κοκτέιλ και συγκλονιστική θέα, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του Πρωταρά
Ξεχωριστό μέσα στην απλότητά του, το μπιστόμπαρο του Πρωταρά θα σου χαρίσει και φέτος υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης!
Το απόλυτο hot spot της Λεμεσού, ανοίγει ξανά τις πόρτες (και τον κήπο) του!
Ανακοινώθηκε το opening του για τη σεζόν
Η πιο hot «Kaliva» του νησιού ανοίγει τις πόρτες της
Ένα από τα πιο εξωτικά spots στο νησί ετοιμάζεται να ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν .
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα δυνατό street party
Μουσική από DJs, ποτά, φαγητό και χορός στον δρόμο!