Things to Do , Εκδηλώσεις

Η ΚΕΑΝΙΤΑ κάνει πάρτι γενεθλίων

Ένα πάρτι με φιλανθρωπικό χαρακτήρακαι διασκέδαση με XANAZOO, Batukinio και DJ Berek

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2016

Με κέφι και ενθουσιασμό προχωρούν οι προετοιμασίες για το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ, στο χώρο του εργοστασίου ΚΕΑΝ στη Λεμεσό.

Το ανεπανάληπτο αυτό πάρτι αποτελεί κορυφαίο γεγονός τόσο για τα 10,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και για τις χιλιάδες άλλα παιδιά, που περιμένουν με ανυπομονησία για να διασκεδάσουν μαζί με την ΚΕΑΝΙΤΑ τη μεγαλύτερη γιορτή για κάθε παιδί.

Για τα γενέθλια της και για πρώτη φορά στην Κύπρο, η ΚΕΑΝΙΤΑ θα φιλοξενήσει το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo (με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Mazoo & the Zoo και των Ζουζουνιών) που έρχεται από την Ελλάδα ειδικά. H καμήλα, η πάπια, η κατσίκα, ο σκατζόχοιρος, ο αστακός και τα άλλα ζωάκια της παρέας υπόσχονται να δώσουν ακόμα περισσότερη ζωντάνια στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με τις κεφάτες, αγαπημένες επιτυχίες τους.

Φουσκωτά, δωρεάν παιχνίδια, λούνα παρκ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (ρομποτική, σαπουνόφουσκες και… πειράματα), face painting, ευφάνταστες κατασκευές, φαγητό, μπαλόνια, δωράκια και πολλές πολλές εκπλήξεις. Το μουσικό ξεφάντωμα και τον χορό θα αναλάβει ο γνωστός DJ Berek με γνωστά ελληνικά και ξένα hits.

Κορύφωση της μεγάλης αυτής γιορτής είναι πάντα η πανηγυρική είσοδος του θεαματικού άρματος της  τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας και η παρέλαση της ΚΕΑΝΙΤΑ, με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio.

Η ΚΕΑΝΙΤΑ με φιλανθρωπικές ευαισθησίες και το Πρόγραμμα ‘ΚΕΑΝΙΤΑ Ζεστές Αγκαλιές’ δίνει στα γενέθλια της φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες τους να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες προκλήσεις της προωρότητας. Έτσι, αυτούσια τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση θα διατεθούν στο Ιδρύμα Πάνος Ευριπίδου για πρόωρα μωρά, που μετατρέπει την κάθε εισφορά σε ένα μικρό θαύμα, χαρίζοντας ‘ένα χαμόγελο σε μια ψυχή’ και παρέχοντας ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Την εκδήλωση στηρίζουν με τη συμμετοχή τους η εταιρεία Μιτσίδης και η το Πανεπιστήμιο Frederick.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close