Εστιατόρια

"Βάλτου Ρίγανη" και στη Λάρνακα

Το αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας απέκτησε "αδελφάκι"

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2016

Το αγαπημένο Βάλτου Ρίγανη Σουβλακοπωλείο, αφού καθιερώθηκε στις καρδιές μας με τα απλά και ποιοτικά του πιάτα ως σήμα κατατεθέν της ανανεωμένης Στασικράτους στη Λευκωσία, έρχεται να παίξει τη δεύτερη πράξη του σε μια κρυμμένη πλατεΐτσα παρά της Ερμού στη Λάρνακα.

Μπαίνοντας στο στενό δρομάκι που οδηγεί στο εστιατόριο, η ατμόσφαιρα ζεστασιάς και τα αρώματα της βουνίσιας ρίγανης σου ανοίγουν κυριολεκτικά την όρεξη και σου ξυπνούν μνήμες από νοσταλγικά καλοκαίρια της παλιάς εποχής.

 

 

Με την ρίγανη να κυριαρχεί εντός-εκτός και επί τα αυτά η ομάδα του "Βάλτου Ρίγανη" με ένα τρόπο που διακωμωδεί καταρρίπτει την μεταφορική έννοια του ονόματος της και δεν εγγυάται τίποτα περισσότερο από φρέσκα υλικά, μπαχαρικά απ' τον κήπο της και αυθεντικές ελληνικές συνταγές.

Παιχνιδιάρικα πιάτα που σου επιτρέπουν να φτιάξεις το δικό σου μεζέ συνοδευόμενα από ωραίο κρασί ή ρετσίνα έρχονται να σου φτιάξουν την διάθεση αποτελειώνοντας σε με τα γνωστά αμαρτωλά γλυκά στο βαζάκι!

Όλα αυτά καθιστούν αδιαμφισβήτητα το Βάλτου Ρίγανη, ως μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες προτάσεις εξόδου κάτω από τον θερινό ουρανό της Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close